andre skriver

Israelsk hospital hævder at have fundet kur mod Covid-19

Illustration: Wikimedia/AlexJilitsky

29 ud af 30 coronapatienter på Tel Avivs Ichilov Hospital viste markante tegn på bedring efter blot to dages behandling med et medikament, som en læge ved hospitalet har udviklet. Efter tre til fem dage kunne de udskrives. Stoffet, som har fået navnet EXO-CD24, er billigt og effektivt, og behandlingen er overstået på fem dage, siger hospitalslægen, professor Nadir Arber. Den 30. patient blev også rask, men det tog et par dage længere. Også på hospitalet Hadassah Medical Center i Jerusalem har man med succes afprøvet et andet lægemiddel, Allocetra. Her blev 19 ud af 21 coronapatienter i kritisk tilstand kureret efter seks dages behandling.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Finans 27. sep 2022 14:24
Danske tech-startups slår medarbejderrekord
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først

Skal vi ikke bare lade jøderne overtage magten i Danmark? Det virker som om de kan alt. De vinder 25% af alle Nobelpriser, vaccinerer deres befolkning 25 gange hurtigere end os og nu finder de så også lige en kur for Corona.

Vi betaler den højeste skat i verden. Alligevel går vores vaccineringstempo lige så langsomt som i Rumænien grundet ES´s solidaritetsprincip. Vi ligger ikke engang i top 10 blandt samfund med de bedste uddannelsessystemer trods vores teenagere drikker mest alkohol (noget kan vi da finde ud af). Vores ældrepleje, infrastruktur og sundhedsvæsen er groft sagt middelmodig for et vestligt.

 • 15
 • 34

Man har lov til at have sine holdninger og meninger, men næppe egnefakta.

Men som dansker tager man alle overdrivelser med et gran salt, da vi er vant til at høre om, hvor fantastiske alle danskere er til alting.

Derfor er det heldigt for os at vi har Herrehåndboldholdet, Viktor Akselsen og NOVO til at slå tvivleres fakta tilbage til start....æh bæ!

Så hælder jeg mere til den tyske tilgang, hvor man ikke udnævner ministre, der ikke har bevist, at de kan noget i andre sammenhænge, end at være partiers unge stikirenddrenge.

Her i landet siger man med overbevisning stemmen, at vi har styr på alting....hvilket man ikke skal have den store intilligens og hukommelse for, at se at det er der næppe.

 • 26
 • 12

Er børnrnes minister,.... hvilket fremgård tydeligt af hendes ministeliste. Der er ingen der tør sige hende i mod i børnehaven.

Og Grundloven har Cand politerne og Cand politerne ingen respekt for. Hvis den har en bestemmelse, så laver vi da bare en anden. No problem!

Jævnfør Gracho Marx: "Hvis de ikke kan lide mine argumenter, så har je nogle andre"

 • 11
 • 21

Jødehad og jantelov. Slap af, Jødernes indflydelse på vort liv er deres histories indflydelse på vort liv idag. Deres liv og mine kammerater blandt dem i min skolegang og nuværende tilværelse, har været livet. Jeg har glemt mange, men dem har jeg ikke glemt.

Hvor er det dejligt, at der endnu engang er et håb om, at vi får et middel der lige som pinicilin, kan påvike virus som beskevet i artiklen.

 • 5
 • 13

Linket til artiklen hos BBC gør det faktisk, især hvis man læser artiklen. Der var også et indlæg i Politiken (jeg tror det var i går). Man bemærker i BBC-artiklen, at Israel henviser til Oslo-aftalen. Som Israel ellers ikke respekterer.

 • 6
 • 8

Selvom Danmark har "besat" Færøerne og Grønland, forhindrer dette jo ikke, at de har et selvstyre. På samme måde med Palæstinenserne.

Dårlig sammenligning. Danmark har ikke besat Færøerne (bortset fra Klaksvig-affæren som var ret fredelig). Og Israel forhindrer jo både selvstyre og selvstændighed for palæstinenserne. Ud over at smadre alt i Gaza med passende mellemrum. Selv hvis de kunne få vaccine ind, vil de ikke have strøm til at holde den nedkølet.

Lad os nu forestille os, at Danmark besatte 3/4 af Færøerne, opg forhindrede færingerne i at bo der eller passere disse danske bosættelser, og at komme på sygehus i Tòrshavn eller Klaksvik uden at skulle vente i 6 timer. Og forhindrede færingerne i at få rent drikkevand ved at lede det om til bosættelserne. Så kunne man sammenligne de to. Men man skulle nok også slå nogel færinger ihjel. Man skal nok tilbage til Olav den Digre for at se noget i den retning.

 • 6
 • 8

På 70 års raketangreb fra Gaza og Vestbredden indtil den blev erobret.

Samtlige fredsforsøg er mislykkes, for hvis ikke ville pengekilden fra Saddam Hussein og Iran forsvinde.

Der er vist ingen der forbyder palæstinenserne i at bygge deres egne Hospitaler og uddanne sig til læger.

Og så er det ikke forbudt at læse op på historien, frem for at udstille mavefornemmelser. Det er lidt for omstændigt tilbagevise faked stories.

Men jødehad var nazisterne ikke ene om. Navne som Shylock, Dreyfuss kendetegner det engelske franske syn på jøder.

Og i Staunings regerings tid.

Holdningen var, at socialdemokratiske flygtninge lettere kunne assimilere sig, fordi de delte ideologi og samfundssyn med den danske regering. Det gav dem en fordel i forhold til opholds- og arbejdstilladelse. Kommunisterne blev derimod opfattet som en trussel og underlagt et øget pres for at rejse videre til Sovjetunionen. Under deres ophold i Danmark blev kommunisterne pålagt en hårdere kontrol end de øvrige tyske flygtninge. De måtte ikke bosætte sig uden for København og skulle møde oftere ved politiet. Der ankom ca. 100 tyske kommunister og 200-300 tyske socialdemokrater til Danmark i årene fra 1933 til 1939.

De tyske jøder udgjorde den største flygtningegruppe. Frem til 1935 modtog de ikke særlig opmærksomhed fra de danske myndigheder. Men med den øgede chikane og Nürnberglovenes vedtagelse i 1935 stod det klart, at flugten fra Tyskland var vedvarende, og statens opmærksomhed rettede sig nu mod de jødiske flygtninge. Derfor blev den danske strategi fremover at forhindre jødiske flygtninge i at bosætte sig permanent i Danmark,

https://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-k...

 • 7
 • 9

Der er vist ingen der forbyder palæstinenserne i at bygge deres egne Hospitaler

Og ingen der forbyder "et vist land" at smadre dem.

På 70 års raketangreb fra Gaza og Vestbredden indtil den blev erobret.

Samtlige fredsforsøg er mislykkes, for hvis ikke ville pengekilden fra Saddam Hussein og Iran forsvinde.

Nå, 70 år ligefrem? Og hvem dør der flest af? Osloaftalen mislykkedes først og fremmest på grund af forhold i Israel, herunder et mord på Rabin. Og det var ikke palæstinenserne, der gjorde det. Jeg har i øvrigt hørt et sted, at Saddam Hussein ikke sender ret mange penge for tiden. Det er der derimod en del i USA, der gør. Altså ikke ligefrem til palæstinenserne.

Tingene er ikke sort/hvide. Især ikke hvide.

Jeg er ikke helt klar over Stauning-regeringens betydning i denne sammenhæng. Men det citerede er da et særpræget skønmaleri. Reelt ekspederede man jøder tilbage, man nøjedes ikke med "at forhindre dem i at bosætte sig".

Du fremstille Israelerne som tåber, der vil lade smittede palæstinesere gå frit rundt iblandt dem.

Tja, de får jo ikke rigtigt lov at komme gennem de mange grænser. Og slet ikke lov til at gå frit rundt. Nogle kommer ind, da lavtlønnet arbejdskraft er eftertragtet. Måske bliver de også vaccineret. En dag. Men hvis de "rigtige" israelere alle er vaccineret, så gør det jo "ikke så meget", hvis de ikke er det.

PS Det har ikke en pind med jødehad at gøre. Det handler om kritik af den israelske politik.

 • 7
 • 8
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten