Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Ingeniører kalder 5G-handlingsplan en tynd kop te

Illustration: MI Grafik

Regeringens nye plan for udrulning af 5G-netværk er ikke konkret nok, og der mangler svar på, hvad man vil bruge den nye teknologi til, og hvordan man vil nå målet. Sådan lyder det fra Michael Jensen, der er formand for IDA Tele. Af handlingsplanen fremgår det, at 5G i fremtiden kan bruges til selvkørende biler. Men det kræver, at netværket bliver bredt ud til hele landet, og det kan man ikke garantere på nuværende tidspunkt på grund af en politisk beslutning om, at udbredelsen skal være markedsdrevet, påpeger formanden for IDA Tele.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Engineering News 25. mar 2019 14:23
Sydafrikanske byggeprojekter presses af bander
via Ars Technica 25. mar 2019 13:08
Spøjs Sikorsky-Boeing heilkopter er på vingerne
via AINonline 25. mar 2019 07:52
Airbus gennemfører levering til skib med drone
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Er det til at kunne styre dem remote når ikke er selvkørende?
Har svært ved at se nogen reel brug som ikke er dækket af 80mbps 4G med svartid på 20ms.

Det virker som undskyldninger for investere mange penge hvor man reelt bare bør investere løbende for man reelt ikke har noget der bruger den kapacitet.
Nogen der har bedre indsigt om dette?

  • 4
  • 0

Skal vi ikke have frigivet det øverste TV bånd før 5G kan yde fuldt ud? DR TV har jo stadig DVB-T kanaler over 700 MHz. Og disse frekvenser skal jo også i udbud, men dette er jo mørkelagt indtil videre.

  • 0
  • 0