Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Hvor meget belaster valgplakater klimaet? Journalist kommer med dagens bedste bud

Politiken har sat sig for at regne på, hvor meget valgplakaterne i de danske lygtepæle belaster klimaet. Det endelige bud er behæftet med store usikkerheder, men som avisen selv konstaterer: Det er sandsynligvis det bedste bud, du kommer til at læse i dag. Og uden at afsløre for meget kan vi godt viderebringe, at valgplakaterne ikke stikker ud som en stor klimatrussel, men at deres klimabelastning svarer nogenlunde til at fylde ni fly med passagerer og flyve dem til Barcelona og retur.

Emner : CO2
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Universe Today 17. okt 2019 12:08
Boret på Mars-lander har vristet sig fri igen
via The Guardian 17. okt 2019 11:57 1
Nasa viser ny rumdragt frem til kommende måne-mission
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Er 9 fly til Barcelona og tilbage ikke klimabelastende nok? Jeg synes det er de. I min... nej, i mine børns verden, det er nemlig dem, som ville være ramt hårdest af klimaforandring, er det mere end jag kunne tage ansvar for.

  • 2
  • 1
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten