andre skriver

Huawei og ZTE udelukkes fra svenske 5G-netværk

Illustration: Ukendt (fra Version2)

Fire svenske teleselskaber er godkendt til at deltage i en kommende svenske frekvensauktion over 3,5 GHz, og 2,3 GHz-frekvensbåndene, som er udpeget som centrale for nye 5G-netværk. Kravet for at deltage i auktionen er, at selskaberne ikke må anvende udstyr fra kinesiske Huawei eller ZTE, ligesom eksisterende udstyr på 3G og 4G-netværk skal fjernes fra de svenske telenetværk inden 2025. Det krav er stillet efter en ny svensk lov sidestiller radiokommunikation med kritisk infrastruktur. »Kina udgør en af de største trusler mod Sverige«, skriver Säpo-chefen Klas Friberg til SVT. I Danmark har statsminister Mette Frederiksen varslet et lignende lovforslag, som dog endnu ikke er fremsat.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via The Guardian 25. jun 2021 09:09
Rusland og Kina går sammen om månebase
via Miami Herald 24. jun 2021 14:10 4
12 etagers bygning i Miami kollapset
via Ritzau/AU 24. jun 2021 09:42
Mand med handicap har søgt om at blive astronaut
via Jyllands-Posten 23. jun 2021 09:25 9
Danmarks højeste skyskraber skal opføres på Aarhus Havn
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først

... udtrykker stor bekymring: »Kina udgør en af de største trusler mod Sverige«

Var det ikke dem (Säpo), der fuldstændig missede opklaringen af drabet på statsminister Olof Palme? Håber de har mere styr på fakta mht det kinesiske teleudstyr, og ikke bare rider med på Twitter-præsidentens korstog.

 • 2
 • 7

...i fare for at blive misforstået.

Der er mange måder at komme til magten og Uncle Donalds vej og måde chokerer........Men selv om vi ikke kan lide hans metoder og løgne har han dog vist at der et misforhold mellem at at være verdens politimand og verdens økonomiske idiot.

Nato medlemmerne har feset "husleje" af i ly af USA

Kina bruger sin statskapitalisme på en måde der modarbejder arbejdspladser i USA og her i landet( de har snart sat sig på sværindustrien og sjældne jordarter og deres digitale muskler er svære at overse)

Han er modstander af krige og i særdeleshed i mellemøsten og Afghanistan hvor krigene fortsætter i en uendelighed....kun guderne ved hvorfor........han mener derfor at USA intet har at gøre der.

Jeg ønsker ikke at han fortsætter, men er hellerikke tryg ved Biden,

 • 4
 • 10

Hvad er årsagen til udelukkelse ?

Er der nogen der nogen sinde har fundet en "bagdør" i en Huawei/ZTE router / netværks-xxx ?

 • 1
 • 0

...i IT systemer. Og kun de naive tror at de er de eneste. Som man siger: "Tyv tror al alle andre stjæler" Vi har lige lugtet til en del af skandalen med FE skandalen. Men det er påfaldende hvor hurtigt Kina er komme efter os teknologisk. Japan var betydeligt længere om det !

 • 1
 • 1
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten