close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Homoseksuelle drenge kan få gratis HPV-vaccine i pilotprojekt

Illustration: Blakespot (Flickr)

Mænd, der dyrker sex med mænd, har 30-40 gange større risiko for at udvikle analkræft end heteroseksuelle mænd. Sundhedsstyrelsen har derfor søsat et pilotprojekt, hvor homo- og biseksuelle unge mænd fra 15 til og med 19 år kan få en gratis HPV-vaccine i løbet af 2018.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Politiken 16. jul 2018 11:09
Menneskemuskler kan få gavn af bjørneblod
via Nextshark 16. jul 2018 08:15
Kina producerer flere elbiler end resten af verden

Det frarådes på det kraftigste!

Se følgende:
Af nedenstående er det endegyldigt bevist, at der på ingen måde kan påvises absolut sikkerhed af vaccination - men at der derimod tydeligt er påvist alvorlige skader, førende til kræft og dermed et øget antal dødsfald som konsekvens af HPV-vaccinationen.
"Vaccinen forårsager celleforandringer - dette er et uomtvisteligt faktum:
Her er Cochranes nylige review.
http://cochranelibrary-wiley.com/doi/10.10...

Celleforandringer HPV-typer 16 og 18 (lesions associated with HPV16/18):
Vaccinerede – 107 tilfælde (ud af 10.000 kvinder)
Uvaccinerede – 145 tilfælde (ud af 10.000 kvinder)

Celleforandringer alle HPV-typer (lesions irrespective of HPV type):
Vaccinerede – 356 tilfælde (ud af 10.000 kvinder)
Uvaccinerede – 343 tilfælde (ud af 10.000 kvinder)

Celleforandringer alle HPV-typer undtagen 16 og 18 (lesions associated with all other HPV types):
Vaccinerede – 249 tilfælde (ud af 10.000 kvinder)
Uvaccinerede – 198 tilfælde (ud af 10.000 kvinder)

Der ses kun og udelukkende et fald ift. typerne 16 og 18 i aldersgruppen 25 til 45 år - typerne som vaccinationen skal beskytte imod. Men samlet set ses der en stigning - og for alle andre HPV-typer end dem, som vaccinationen skal beskytte imod, ses der en meget markant stigning på 25,76% - hvilket er en substantiel og statistisk signifikant stigning, forårsaget af vaccinerne.

"Two HPV types (16 and 18) cause 70% of cervical cancers and precancerous cervical lesions." (WHO)

Men pga. vaccinerne er disse 'precancerous cervical lesions' nu forårsaget i endnu større stil af alle de 223 andre HPV-typer. Angiveligt lidt a la at skabe resistente bakterier.

Dorthe Crüger udtaler direkte usandt:
"Det er en sikker og gennemprøvet vaccine, som sagkundskaben har blåstemplet. Der er betydeligt flere fordele end ulemper ved at vaccinere."

Det modsatte er umiskendeligt tilfældet, både mht. bivirkninger forårsaget af aluminium i kombination med polysorbat-80, og ift. at "fordelene" rent faktisk også er ulemper.

Vi snakker celleforandringer her, der forårsager forstadier til kræft, som forårsager decideret livmoderhalskræft. Piger og kvinder dør af det her. Det kan ikke blive mere alvorligt end det.

"- Livmoderhalskræft er som alle kræftformer en meget alvorlig sygdom. Historisk set er rigtig mange af dem, der har fået livmoderhalskræft døde af det, siger Jesper Fisker."

Så stop dog vanviddet, Jesper Fisker og Dorthe Crüger!

"In older women, vaccinated between 25 to 45 years of age, the effects of HPV vaccine on precancer are smaller, which may be due to previous exposure to HPV. The risk of precancer associated with HPV16/18 is probably reduced from 145/10,000 in unvaccinated women to 107/10,000 women following HPV vaccination (moderate certainty). The risk of any precancer is probably similar between unvaccinated and vaccinated women (343 versus 356/10,000, moderate certainty)."

Først og fremmest alt i alt en stigning fra 343 til 356 for "any precancer" hos de vaccinerede.
Forfatterne isolerede typerne 16 og 18. Den modsatte del, "any precancer" fratrukket HPV-16/18 viser den klare og tydelige stigning i alle andre HPV-typer end de to, som vaccinationen skulle beskytte imod. Fra 198 til hele 249 tilfælde hos de vaccinerede. En abnorm stigning.

At forfatterne konkluderede på det modsatte og ikke ønskede at finde det her, gør desværre ikke den her data mindre faktuel eller mindre virkelig på nogen som helst måde. Det er utvetydig faktuel data og evidens!

Vi snakker celleforandringer (precancers), der kan føre til reel livmoderhalskræft her. Vi snakker ikke blot vira, der fører til vorter. Det her emne er ekstremt alvorligt, så der skal tages ansvar og handles fra myndighedernes side omgående!

Foruden Cochrane-reviewets yderligere egne ord:
"Pregnancy outcomes: The effects on congenital abnormalities and stillbirths are uncertain"
"Increased risk of adverse pregnancy outcomes after HPV vaccination cannot be excluded"

Som vi i øvrigt også ser yderligere tegn på og negative konsekvenser af i dette ganske nylige studie publiceret så sent som mandag d. 11. juni 2018:
"A lowered probability of pregnancy in females in the USA aged 25-29 who received a human papillomavirus vaccine injection."
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/298896...;

  • 2
  • 8