andre skriver

Havet i det arktiske er nu fire grader varmere end normalt

Aldrig har klimaforandringerne vist sig så tydeligt og skræmmende, advarer Danmarks Meteorologiske Institut, DMI. Det sker efter at nye målinger viser, at de arktiske havområder, som ikke er dækket af is, i øjeblikket er mere end fire grader varmere end normalt.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via TV2 6. apr 2021 14:00 11
EMA kobler AstraZeneca sammen med blodpropper
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Donald Trump, den kommende amerikanske præsident, har den fordel, at det, som ikke eksisterer for hans (fattige) forstand, det eksisterer slet ikke. Hvis han var mr. nobody, så var det ikke vores problem. Men hans fattige forstand er vores problem, lige som andre problembenægtere har været og er det.

Her i lille Danmark, der har man ført krig for olie i Irak, saboteret Cop 15, og regeringen har sørget for, at der ikke er råd til flere vindmøller. Det er ikke bare Trump, der sætter trumf på det postfaktuelle, der er heller ingen forpligtende rationalitet i den danske regerings adfærd.

Medierne har problemer med at overleve. De har mistet troværdigheden og taler om det postfaktuelle samfund.

Lokummet brænder, og den forpligtende rangorden problemernes alvor imellem stiller os over for en kæmpe udfordring. Det handler om en anden ledelsesstruktur, en ny forpligtende social selvbeskrivelse: http://journalisten.dk/tag-afmagten-fra-ch...

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten