Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

'Grønne' elløbehjul skrottes efter 2-3 måneder på gaden

Illustration: Voi

Mellem 60 og 90 dage. Så lang tid er levetiden i gennemsnit for den første generation af de omdiskuterede elløbehjul, der i de seneste måneder har bredt sig i København. Ifølge en af virksomhederne bag løbehjulene skyldes det, at de første udgaver er bygget til privat brug og derfor belastes af den hyppige brug. Løbehjulenes korte levetid har ført til kritik fra organisationen Det Økologiske Råd og den grønne tænketank Concito.

Kræver muligvis abonnement
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via TV2 Nyhederne 13. sep 2019 15:09
Metrotog afsporer – spor spærret
via Børsen 13. sep 2019 08:50
Teleselskaber øger investeringer i 5G og fiber
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det er nu også sådan jeg læser "Kræver muligvis abonnement"! ;-)
Men derfor er det stadig irriterende, at vi ikke får at vide, hvad der går i stykker på løbehjulene... :-P

  • 0
  • 0

I er ikke gået glip af noget. Politikens indlæg er en mavesur svada, som hverken kan finde ud af at skelne mellem miljø og klima, eller mellem løbehjulenes fejl og brugernes.
Og naturligvis bidrager det til forargelsen, at artiklen blot skriver at løbehjulet skrottes, når det er evident at der allerede nu - eller i løbet af kort tid - vil være god forretning i modulær tilgang til reparation og udskiftning af netop de dele, der går i stykker.
Her er en kærkommen lejlighed for Ingeniøren til at komme med en dybdegående artikel, som demonstrerer netop hvorfor, Danmark har brug for et fagblad ;o)

  • 3
  • 1
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten