close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Forsøg tyder på, at man har ledt efter MH370 et forkert sted

Illustration: Resten af en flyvinge er tidligere blevet fundet på øen Reunion i Det Indiske Ocean.

Eftersøgningen af det forsvundne passagerfly MH370 er hidtil foregået i et forkert område. Det tyder et nyt forsøg med en ægte Boeing 777-flydel i hvert fald på, skriver BBC. Man har tidligere fundet en rest af en vinge fra det nedstyrtede fly, men myndighederne kunne ikke få modelleringer af en mulig rute til at passe med fundet. Nu har man ladet en rest af et tilsvarende fly flyde af sted, mens man har overvåget flydelen. Ifølge forsøget ligger eftersøgningsarealet på cirka 25.000 km2 nord for det område, som man tidligere har ledt efter flyet i. Og det bekræfter også det tidligere fund af den rigtige flydel. Flyet forsvandt i marts 2014, og eftersøgningen stoppede officielt i januar i år.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Energiwatch 26. apr 2018 09:20
Solcelleejere politianmelder energiministeren
via Politiken 26. apr 2018 07:22
Energiudspil vil gøre elregningen billigere
via JydskeVestkysten 26. apr 2018 07:57
Russere skal nærstudere amerikanske missiler fundet i Syrien

Citat: "Forsøg tyder på man har ledt efter MH370 et forkert sted "

Man har ledt steder hvor man ikke har fundet flyet - altså har man ledt det forkerte sted, det er vist ikke til diskussion. Hvis jeg har ledt efter min pung i min baglomme, men ikke fundet den, så har jeg ledt det forkerte sted ;-)

  • 7
  • 7

Har du kikket i baglommen efter en Boeing 777 ?

Nu er det ekstremt svært at finde noget så småt som et passagerfly på havbunden.
Det kan sagtens ligge i afsøgnings området da det er umuligt at sikre sig 110 % overlapning med sidescan sonarene som bliver slæbt efter skibe.
90 og måske 95 af havbunden i området er undersøgt så på et areal på 25.000 km2 er der stadigt 250 km2 der ikke er afsøgt, måske, sådan cirka.

Men det er ikke sansynligt at flyet ligger i afsøgningsområdet, og det eneste der undre er at forsøget,med en rigtig vingedel , ikke blev lavet umiddelbart efter vragdelen var fundet.

  • 4
  • 0