close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Forslag om roadpricing i København

Illustration: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

På baggrund af et borgerforslag om roadpricing fra Alternativet har Berlingske foretaget en rundringning til Borgerrepræsentationens partier. Socialdemokratiet, SF, Enhedslisten og Radikale bakker op om forslaget. Borgerrepræsentationen tager stilling til forslaget 31. maj.

Kræver muligvis abonnement
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Reuters 22. jun 2018 07:04 3
Tesla lukker solanlæg i ni stater
via Jyllands-Posten 22. jun 2018 07:27 2
Netværksfejl hos Banedanmark: Viser forkert info
via Bloomberg 22. jun 2018 07:41
Tyskland vil teste flyvende taxaer

"Borgerrepræsentationen tager stilling til forslaget 31. maj. "

Det kan de da godt gøre, men regeringen skal godkende det.

I betragtning af den tidligere S+R+SF-regering ikke kunne få det samme forslag igennem, er det jo håbløst nu vi har borgerlig regering.

Betalingsringen blev en møgsag for Helle Thorning, man tror da vel ikke Venstre gør den fejl om.

  • 3
  • 1

Det er valgkamp. Hvis regeringsmagten skifter har støttepartierne noget at stille krav om.
Men roadpricing bliver ikke indført fordi teknologien ikke findes så det bliver en slags bompenge.
Bortset fra det synes jeg egentlig at København skal gøre som de synes - det er ret demokratisk. Også at de tager markedspris for parkering.
Så kan man jo tænke sig om en ekstra gang inden man tager derind. Jo dyrere det jo nemmere bliver det også for dem der betaler ekstra og hvis tid man må formode er mere værdifuld.

  • 4
  • 2

Der er nok ikke mange politikere der ønsker at stille sig op og proklamere at nu skal pøblen holde sig fra biler i indre by, så velhavere og andet godtfolk kan have adgang og parkering for dem selv.
Det demokratiske valg må vel være at regne ens afgift ud i forhold til årsindkomst, men den er der nu næppe heller nogen politikere der vil røre med en ildtang.

  • 0
  • 2