close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Forskere foreslår ny forklaring på Fermis paradoks

Illustration: Seti Institute

Manglende tegn på intelligent liv i rummet skal muligvis forklares med, at skrøbeligt mikrobielt liv andre steder i universet ikke har været så heldig at have de samme stabile forhold som på Jorden til at kunne udvikle sig til flercellede organismer. Sådan lyder det fra forskere på The Australian National University, der giver en ny alternativ forklaring på Fermis paradoks, som betegner den logiske brist mellem den høje sandsynlighed for liv på andre verdener og menneskehedens mangel på kontakt med andre civilisationer. Det videnskabelige paper er udgivet i det videnskabelige tidsskrift Astrobiology.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Jyllands-Posten 22. jun 2018 07:27 2
Netværksfejl hos Banedanmark: Viser forkert info
via Bloomberg 22. jun 2018 07:41
Tyskland vil teste flyvende taxaer
via Reuters 22. jun 2018 07:04 1
Tesla lukker solanlæg i ni stater

Efter en oplevelse foretaget af min ældste søn og jeg i 2005 kan vi med sikkerhed sige ja til at der findes anden civilisation et eller flere steder i universet.
Er indtil videre kommet til den konklusion, at det vi så ikke gider bruge tid på almindelig kontakt, der er alt for meget bøvl med i følget

  • 2
  • 15

som supplement vil jeg bare påpege at udvikling af den drivkraft, som kunne bringe objektet fra jordens atmosfære(først følgende os ca 50-60 km i samme hastighed et sted mellem 5-8 km oppe i atmosfæren) og ud i verdensrummet uden nogen som helst form for spor(røg(forbrændingslys), iskrystaller, tåge eller andet synligt), kunne være interessant at udvikle.
Senere kunne man så begynde at ophæve den enorme Gpåvirkning, som den abnormt hurtige opstart og stop medførte(en af forsvarets jetjageres hastighed er sneglefart i forhold til det sete)
Om en rent "højintelligens/teknologisk" udgave var forbi, eller "fjernt HØJintelligent slægtning" inside, tja et godt spørgsmål.
Retning for bevilling af resourser burde måske gå mere massivt til udvikling og produktion af dette samt forsvar imod evt "dårligt muligt selskab fra evt afvigende" ukendt i rummet eksisterende civilisation.
Mit foreløbige gæt er drivkraftens udnyttelse af allesteds tilgængelige partiklers indhold af elektrisk ledende indhold samt en konstruktion, der gør den er selvkørende og energiskabende, det lyder totalt tosset, men jeg er overbevist om at det er muligt

  • 0
  • 3