andre skriver

FN advarer: Klimakatastrofer rammer nu en gang om ugen

(arkivbillede) Illustration: Wikimedia

Verden bliver ugentligt ramt af klimakatastrofer, og flere lande står med et stort behov for at lave klimasikring og forbedret infrastruktur, der kan modstå de ekstreme hændelser. Sådan lyder advarslen fra FN's generalsekretærs særlige repræsentant for katastroferisikoreduktion. FN peger på, at de klimarelaterede katastrofer anslås at koste 520 milliarder dollars om året.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Jyllands-Posten 27. okt 2021 12:12
Nyt projekt skal sikre færger mod elbilbrande
via Global Construction Review 27. okt 2021 08:03 13
EU giver 112 mio. til Hyperloop-projekt
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Artiklen savner ethvert grundlag.

Statistisk set angående eklstremvejr - eller "katastofer" er der ikke sket noget man kan tilskrive menneskelig påvirkning de sidste 100 år .

Ingeniøren magler sagkundskab på det område, nårman glat væk citerer f. eks. the Guardian, der jo i redaktionelle retningslinjer har formanet journalister til at skærpe tonen. Som man ser det her. Eller Ingeniøren mangler sagkundskab der kan dementere den slags statistikvrøvl. Hvad med at alliere sig lidt sagkundskaben m som man f. eks. finder på www.klimarealisme.dk, der bringer mange artikler med videnskabelige referencer om netop det emne?

  • 6
  • 13

https://www.spiegel.de/wissenschaft/mensch...

Den kommende EU-kommissionsforkvinde har syv børn og er muligvis også derfor for alvor engageret i at rede menneskehedens fælles livsrum.

Linjen begynder at lægge sig for EUs kommende politiske udvikling. Den største udfordring er at redde menneskehedens livsrum, klimaet.

Donald Trumps grænseløse mangel på respekt for fakta på det her område vil blive brugt som afsæt for at starte en langt mere selvstændig politik op over for USA. Meget tyder på, at EU vil begynde at udvikle sig som en egentlig forsvarsalliance og at USAs militære tilstedeværelse i Europa vil blive gjort overflødig, legitimeret med henvisning til Trump-administrationens sindsyge tilgang til fakta.

USA er ved at spille sin rolle af hænde som denne verdens leder.

Donald Trump har nok i at appellere til sin magtbase, bestående af nedstigende tabere i det amerikanske rustbælte, hvor USAs økonomiske magt var funderet på kul, olie og stålindustri, men hvor der nu kun står ruiner tilbage som monumenter over en fejlslagen livsstil og dennes konflikt med jordens livsbetingelser https://duckduckgo.com/?q=usas+fejlslagne+...

Hele verden mærker de negative effekter af den menneskeskabte globale opvarmning, og FNs klimapanel er kommet til kort med sine forudsigelser, der har vist sig at være alt for optimistiske.

Folkedybet reagerer langt ud over "Greta-effekten", fordi tilbagevendende hedebølger er allemandserfaringer i Europa. Den egentlige dødstrussel har altid været magtens mønt, det som vore ledere har måttet forholde sig til, hvis de ville have og bruge magten. https://duckduckgo.com/?q=magtens+v%C3%A6s...

De ekstreme vejrfænomener optræder så hyppigt, at der kun kan redegøres for dem videnskabeligt med henvisning til de globale klimaforandringer, sådan som det sker i dag på både Theguardian.uk og Spiegel.de

  • 10
  • 7
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten