andre skriver

Flertal uden om regeringen vil gå videre med Kattegat-bro

Foto: Ingeniøren

Et flertal i Folketinget - med både Dansk Folkeparti og Socialdemokraterne - er ikke klar til at skrinlægge planerne om en broforbindelse over Kattegat via Samsø. Partierne giver ikke meget for den kritiske analyse, som transportminister Hans Christian Schmidt præsenterede kort før jul. Socialdemokratiet kalder Kattegat-broen 'nødvendig', hvis samfundet uden for hovedstaden skal udvikles.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE

via Kristeligt Dagblad 25. jul 2016 08:00 1

Kræftbehandling dominerer væksten i sundhedsudgifter

via Børsen 25. jul 2016 07:40 1

Politikere til SAS: Uber-aftale er knald i låget

Kommentarer (12)

Hvis de selv betaler , så gå bare i gang. Der er nogen der ikke forstår et nej , og gruppen er en flok som vil berige dem selv på projektet.
lidt af en børnehave.......................

  • 3
  • 9

Hvornår skal vi have broen til Grønland? Eller Bornholm for den sags skyld..?
Det lyder som om alt andet end hovedstadsområdet kan betegnes som et goldt område, fyldt med hedninge og andet DF'ere.
Hvis målet er at forkorte rejsetiden til Århus, og for at dette område kan udvikles, hvad vil der så ske med Fyn? Skal Fyn lide Langelands skæbne..?
Hvem skal betale for Storebæltsbroen, hvis 4/5 (tilfældigt tal) af bilistens køre over Samsø eller Femern?

  • 1
  • 5

Tænker det skyldes at man har fået lavet en rapport som var bestillingsarbejde med det formål at lukke projektet. For mig er det en uskik at lade rapporter være usaglige, misvisende eller lignende. Få lavet arbejdet, som alle jo betaler for via skatten, på bedst faglige grundlag, og kald så en spade for en spade. Hvis man af "politiske" grunde så ikke ønsker projektet, eller hellere vil prioritere noget andet, så sig det lige ud og stå til ansvar for det. Det er det mindste man kan forlange. Det andet er kylling.

  • 3
  • 1

"nødvendig', hvis samfundet uden for hovedstaden skal udvikles."
Mon ikke det nærmere vil afvikle Fyn samt Syd- og Synderjylland?

  • 4
  • 1

" 'nødvendig', hvis samfundet uden for hovedstaden skal udvikles."
Mon ikke det nærmere vil afvikle Fyn samt Syd- og Synderjylland?

'Nødvendigt' er her helt uden sandhedsværdi - rent bullshit.

Men det betyder nok mindre, når man som Rasmus Prehn(S) er valgt som folketingsmedlem for Socialdemokratiet i Nordjyllands Storkreds. eller som Kim Christiansen(DF) er valgt som folketingsmedlem for Dansk Folkeparti i Østjyllands Storkreds.

Helt bortset fra en ganske eksorbitante pris på Kattegat, så er hensynet til fælles brug at bane og motorveje mellem Sjælland og både Fyn, Sydjylland, Midt- og Nordjylland et meget vigtigt argument.

Lars :)

  • 4
  • 0