Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Flertal i EU vil reducere antallet af CO2-kvoter

Tirsdag fandt et flertal af EU-landenes miljøministre frem til et kompromis om CO2-kvoterne, der skal reducere antallet af kvoter og derved gøre det dyrere at forurene. Reduktionen sker gradvist, hvor et antal kvoter i første omgang bliver låst i et midlertidigt reservelager og senere annulleret.

Emner : CO2-kvoter
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Universe Today 17. okt 2019 12:08
Boret på Mars-lander har vristet sig fri igen
via The Guardian 17. okt 2019 11:57
Nasa viser ny rumdragt frem til kommende måne-mission
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Kvotesystemet har været i stykker siden finanskrisen indtraf. Den var kunstigt holdt oppe i pris pga svindel i en periode, men hvis man virkelig ville have gjort en forskel på miljøet, så skulle kvoterne have været reguleret fo mange mange mange år siden, sådan at incitamentet for at spare og flytte energiproduktionen over på VE var der - det har den ikke været i meget lang tid.
--- For lidt, og ALT for sent

  • 3
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten