Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Efter styrt: Nu vil Boeing opgradere fly-software

Illustration: Paul Weatherman

Den amerikanske flyproducent Boeing vil opgradere softwaren til sine fly af typen 737 MAX 8 i løbet af de kommende uger. Meldingen kommer, efter et fly af denne type styrtede ned i Etiopien, hvor 157 personer mistede livet. Boeing nævner ingen sammenhæng mellem ulykken og softwareopdateringen, men de amerikanske luftfartsmyndigheder har i forbindelse med weekendens flystyrt meddelt, at man vil kræve ændringer i datasystemerne i flytypen. En række flyselskaber har desuden valgt midlertidigt at droppe flyvninger med Boeing 737 MAX 8.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Jyllands-Posten 15. nov 2019 14:09 1
Labour lover gratis bredbånd til alle briter
via Statens Serum Institut 15. nov 2019 07:58
Første tilfælde af infektioner med zikavirus i Europa fundet
via Ekstra Bladet 14. nov 2019 12:46 1
Comeback for klaptelefon: Ny OLED-plast-skærm kan foldes
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Med en opdatering så kort tid efte ren ulykke, så kan jeg næsten ikke forestille mig andet end, at de har slået et højere loglevel til, så der næste gang kommer lidt mere info i den sorte boks.
Næste gang er så forhåbentlig kun en nærvedulykke.
Og bare fordi der nu er sket to ulykker kort tid efter hinanden med samme nye flytype, så er det bestemt ikke sikkert at årsagen er den samme. Min erfaring med softwaredebugging er, at man kan blive forblændet af at lede efter een fejl, hvis der reelt er to eller flere.

  • 0
  • 1
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten