Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Efter dieselskandalen: Nu anklages Volkswagens tidligere topchef for bedrageri

Illustration: hadrian / Bigstockphoto.com

Den tyske anklagemyndighed har rejst anklager om groft bedrageri mod den tidligere topchef for Volkswagen Martin Winterkorn samt fire andre personer fra virksomhedens ledelse. Det sker i kølvandet på dieselskandalen, hvor bilproducenten brugte snydesoftware til at fuske med emissionstal overfor miljømyndighederne for at få bilerne til at fremstå mere miljøvenlige, end de egentlig var.

Emner : Biler
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Energistyrelsen 14. okt 2019 09:27
Styrelse gør 5G-test billigere
via CNN 14. okt 2019 07:32 13
Toyota lancerer ny brintbil
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Godt at Tyskland eller for den sags skyld EU endelig træder i karakter overfor denne sag snart fire år efter at amerikanerne afslørede VAGs globale bedrageri over for folkesundheden. Mon Tyskerne kunne finde på en lignende "straf" som Volkswagen America fik, hvor de bl.a. blev tvunget til at investere 2 mia USD i ElectrifyAmerica, som er et landsdækkende ladenetværk (https://autoweek.com/article/technology/vo...)? Det kan ende med at være en kærkommen redningsplanke for VW og deres store elbilplaner.

I så fald er VAG foran sin egen straf i Europa, for de er jo allerede partner i det nye internationale hurtigladenetværk, Ionity https://ionity.eu/, som alene i Danmark pt har fem lokationer med hver fire 350kW UFC (Ultra Fast Chargers).

  • 2
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten