Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

DTU og Dansk Energi: En million elbiler kræver milliardinvesteringer

Illustration: Pixabay

Jacob Østergaard fra DTU og Jørgen S. Christensen fra Dansk Energi går i et debatindlæg på Altinget.dk sammen om at fastslå, at et smartere forbrug kan løse en del af udfordringerne med elnettet, men at elnettet kræver milliardinvesteringer for at kunne klare en million elbiler i 2030. De nævner, at en analyse fra DTU er blevet misfortolket i retning af, at en million elbiler i 2030 ikke kræver investeringer i elnettet, men at dette er forkert.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via South China Morning Post 4. jun 2020 07:36 2
Studie: Coronavirus kan skade testikler uden at inficere celler
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Hvad om man lavede en løsning så ejere af elbiler fik rabat hvis de samtidig installerede hjemmebatterier (evt. med solpaneler), der kan lades op i når der er kapacitet og lade bilen op når der er behov... De nye elbiler ser ud til at få rækkevidder på fra 350-400 km. per ladning og det er jo sjældent at der køres mere på en dag, så hvis bare flest muligt har sådan en løsning, så kan de spare størstedelen af ovenstående millliarder!

  • 0
  • 3
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten