Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Dansk forskning kan ikke konkludere, at økologi er sundere

En samling af dansk forskning i økologiske fødevarer er ude af stand til at give klar besked på spørgsmålet om, hvorvidt økologi er sundere. Selvom personer, der spiser økologisk, ofte er sunde, giver forskningen ikke et endegyldigt billede af koblingen mellem de to. De økologiske varer er dog bedre målt på f.eks. pesticid- og antibiotikarester samt miljø.

Emner : Fødevarer
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Berlingske 26. jun 2019 15:49
Apple satser på selvkørende biler
via Engineering & Technology 26. jun 2019 06:23 7
Solcelledrevet elbil kan køre op til 725 km på en opladning
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det lyder som en lidt løjerlig undersøgelse. De er nået frem til, at økologiske fødevarer indeholder flere vitaminer og færre giftrester. Så må de vel også være sundere? Men det kan undersøgelsen ikke svare på, fordi de ikke kan definere begrebet 'sund'. Burde de ikke havde startet undersøgelsen med at definere netop dét de ville undersøge?

  • 5
  • 2

Økologi er fortid...

"For hundrede år siden var alt økologisk. Om hundrede år er alt økologisk igen". Citatet stammer fra en amerikansk ølbrygger, som jeg ikke husker navnet på. Han får ret. Ingen vil om hundrede år forstå hvor kæden hoppede af i det 20. århundrede.

  • 4
  • 3