Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Dansk forskning kan ikke konkludere, at økologi er sundere

En samling af dansk forskning i økologiske fødevarer er ude af stand til at give klar besked på spørgsmålet om, hvorvidt økologi er sundere. Selvom personer, der spiser økologisk, ofte er sunde, giver forskningen ikke et endegyldigt billede af koblingen mellem de to. De økologiske varer er dog bedre målt på f.eks. pesticid- og antibiotikarester samt miljø.

Emner : Fødevarer
OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Universe Today 17. okt 2019 12:08
Boret på Mars-lander har vristet sig fri igen
via The Guardian 17. okt 2019 11:57 1
Nasa viser ny rumdragt frem til kommende måne-mission
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Det lyder som en lidt løjerlig undersøgelse. De er nået frem til, at økologiske fødevarer indeholder flere vitaminer og færre giftrester. Så må de vel også være sundere? Men det kan undersøgelsen ikke svare på, fordi de ikke kan definere begrebet 'sund'. Burde de ikke havde startet undersøgelsen med at definere netop dét de ville undersøge?

  • 5
  • 2

Økologi er fortid...

"For hundrede år siden var alt økologisk. Om hundrede år er alt økologisk igen". Citatet stammer fra en amerikansk ølbrygger, som jeg ikke husker navnet på. Han får ret. Ingen vil om hundrede år forstå hvor kæden hoppede af i det 20. århundrede.

  • 4
  • 3
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten