Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Branden i Notre Dame: Myndigheder advarede ikke om risiko for blyforgiftning

Illustration: Francois Guillot/Ritzau Scanpix

Allerede 48 timer efter, at Notre Dame stod i flammer tidligere i år, kunne blyforgiftning udgøre en alvorlig sundhedsrisiko for de nærliggende beboere, skoler og institutioner. Det erfarede franske myndigheder efter branden, men alligevel tog det en hel måned, før man påbegyndte undersøgelser af blyindholdet ved en nærliggende skole. Efterfølgende undersøgelser viste, at 18 skoler og institutioner indeholdt mængder af blystøv, der overskred de franske grænseværdier. Det viser fortrolige dokumenter, som New York Times angiveligt har fået fat i.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Hvis du lige søger efter Roskilde Domkirke, så vil du kunne se grønne tage, som antyder, at der nok ikke er noget bly men kobber.

Og hvis antydninger ikke er nok, og du søger istedet efter 'roskilde blytag domkirke' så vil du finde https://www.dr.dk/nyheder/indland/millionr... '26.01.2002 KL. 12:24 Millionregning til Roskilde Domkirke Blytaget og tømmerkonstruktionen over Roskilde Domkirkes korrunding er blevet så medtaget, at menighedsrådet vil ofre 7,8 millioner på en renovering.'

  • 0
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten