Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.
andre skriver

Brand i togvogn i Fredericia: Asbestfyldt røg over byen

En togvogn er i brand i Fredericia, hvor borgere opfordres til at gå inden døre på grund af farlig røg fra branden, som Sydøstjyllands Politi en i pressemeddelelse betegner som en asbest-brand.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Rådet for Sikker Trafik 18. jan 2019 16:08 2
Antallet af trafikdræbte falder ikke længere - flere tilskadekomne
via Københavns Universitet 18. jan 2019 14:05
Penkowa får ikke sin doktorgrad tilbage
via Energiwatch 18. jan 2019 07:56
Dansk projekt: Elbiler kan allerede støtte elnettet
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Heldigvis er ingen kommet alvorligt til skade, svjf. Når man ser billeder af de langtidsparkerede togstammer, er det vist lidt heldigt sluppet.

Når nu man ved (og det gør man), at togstammer der langtidsparkeres bliver mål for rastløse unge mennesker, kunne man så ikke have parkeret dem så tæt, at man ikke kan klemme sig mellem togstammerne, og derved "kun" havde de to langsider på de yderste tog frie, som man så rimeligt enkelt kunne overvåge/pakke ind, så togstammerne ikke kunne invaderes?

Eller måske endnu bedre: Give de unge frit lejde til at bruge togstammerne til "klubaktiviter" under lidt ordnede forhold. Det gør de jo alligevel. Og på den måde havde togstammerne da en fornuftig eksistensberettigelse. Nu er de til ingenting!

  • 2
  • 0