close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Borgere raser over ny broafgift ved Roskilde Fjord

Illustration: PR illustration

Borgere fra Frederikssund har indsamlet 11.000 underskrifter i protest mod brugerbetaling på en ny bro over Roskilde Fjord. En borger fra Hornsherred har regnet sig frem til, at det vil koste hans familie 17.000 kroner årligt at pendle over den nye bro, mens man gratis kan køre over den gamle Kronprins Frederiks Bro. Borgergruppen skal mødes med transportminister Ole Birk Olesen (LA) senere i dag.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Reuters 22. jun 2018 07:04 4
Tesla lukker solanlæg i ni stater
via Jyllands-Posten 22. jun 2018 07:27 3
Netværksfejl hos Banedanmark: Viser forkert info
via Bloomberg 22. jun 2018 07:41
Tyskland vil teste flyvende taxaer

2 milliarder! fordi nogle har valgt at bo på den anden side af fjorden og pendle, pendle, pendle....
2 milliarder mindre til skattelettelser?

  • 4
  • 34

Jeg forstår frustrationen. 17.000 kr/år = ca. 3½ passage om dagen (til 14 kr / passage) - hvilket sådan set ikke er så meget hvis man bor 'på den forkerte side'.

MEN - brugerbetaling er en god løsning!

Det der skal til er IKKE den her 'det er HELT urimeligt - og skal opgives NU' holdning - men 'hvordan får vi rimelige forhold for lokale brugere' holdningen. Lad os antage at kommunen for alvor er interesseret i flytte trafik til den nye bro - og også gerne ser vækst på begge sider som følge, så bør kommunen være interesseret i - delvist- at sponsere en lokal-brugs-aftale.
Nogenlunde samme argumentation må kunne laves for erhversvirksomheder i området.

Jeg går ud fra at Brobizz vil kunne bruges, så det vil jo være ganske let at sikre en differentieret prissætning - baseret på rabat % eller på flat-rate.

Jeg kommer til at bruge den nye bro 10-12 gange om året, og jeg har det fint med at betale op til f.eks 20 - 25 kr pr. passage - intet problem.

Påvirk UDFØRELSEN af beslutningen - i stedet for at starte en fløjkrig!!!

Tænk hvis de statslige fagforeninger i tide havde gået ind i dialog omkring mest hensigtsmæssige placeringer (vækstcentre) og vilkår i forbindelse med udflytningerne - i stedet for at kravle op på den høje hest. Alle vidste jo at det KOM til at ske...

  • 9
  • 18