close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Ballon i mavesækken kan hjælpe overvægtige uden operation

Man skal spise en ballon på størrelse med en pille, der har en vandslange tilknyttet. Med ultralyd kan man se, når ballonen ligger rigtigt, og så fyldes den med vand. Efter 16 uger springer ballonen, og vand og rester bliver opløst i maven. Så simpelt er et forsøg, der skal være et alternativ til at operere mavesækken mindre for overvægtige. I et forsøg tabte forsøgspersonerne sig i gennemsnit 15,2 kg.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
via Jyllands-Posten 20. jun 2018 08:01
Overskuddet daler kraftigt hos Zenvo
via Ars TechnicaASA 20. jun 2018 07:38
USA: Rumaffald er et problem, som behandles

Men man skal huske at mange ubevidst godt kan lide fordelene ved at være stor.
Eksempelvis, man kan spise som man vil, man kan ikke lige puffes rundt, man fylder mere i rummet.
Så hvis vægttabet skal være varigt skal man bevist mere ville fordelene ved at være slank.

  • 0
  • 2

For mange overvægtige er problemet at de er nået en størrelse, hvor det virker uoverskueligt at skulle gå igang med den store opgave det er, at blive mindre.

Med denne løsning vil "patienterne" kunne få et skub i den rigtige retning, en form for kickstart, som sikkert vil kunne give mange mennesker blod på tanden.
At der så er nogen der stadig ønsker at æde sig ihjel, så må det være deres sag...

  • 3
  • 0