Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Amazon tester rullende robotter til pakkelevering i USA

Illustration: Amazon

Internethandelsvirksomheden Amazon begynder nu at teste robotten Scout, en lille robot på seks hjul, som skal levere Amazon-pakker til virksomhedens kunder. Testkørslerne foregår nord for Amazons hovedkvarter i Seattle i den amerikanske delstat Washington, og i første omgang vil robotterne blive ledsaget af mennesker. Amazon Scout vil efter sigende køre en forudbestemt rute i almindeligt gå-tempo, men kan svinge uden om f.eks. dyr og mennesker, den skulle møde på sin vej.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Denne robot, som efter sigende er "udviklet" i Seattle ligner så meget den fra Starship Technologies med Janus Friis i bestyrelsen, at de burde sagsøge for Copyright infringement (eller hvad det nu hedder).

Med mindre naturligvis de har købt designet ærligt og redeligt.

Jeg kan godt lide denne robot, da den virker stille og roligt, fredelig, effektiv og energivenlig (i modsætning til droner).

  • 1
  • 0