Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.
andre skriver

Advarsler om kollapstrussel for Aarhus Rutebilstation går 34 år tilbage

Sådan ser parkeringskælderen under rutebilstationen i Aarhus ud i dag. Først i marts vil det stå klart, hvilken bæreevne dækket under rutebilstationen har tilbage. Allerede nu står det klart, at forvaltningen overhørte eller glemte flere advarsler om, at dækket burde undersøges nærmere. Illustration: Teknik & Miljø, Aarhus Kommune

Mindst tre gange siden 1992 er Aarhus Kommune blevet advaret om, at parkeringskælderen under Aarhus Rutebilstation burde undersøges grundigt, har Ingeniøren tidligere omtalt. Alligevel fik kommunen ikke undersøgt kælderen ordentligt. Nu viser aktindsigt at miseren går længere tilbage: helt tilbage fra 1985 har Aarhus Kommune i 14 omgange ignoreret advarsler om at betondækket under Aarhus rutebilstation var beskadiget og udsat for trussel om kollaps. I en rapport fra 1985 fremgår det, at der ’overalt er konstateret utætheder’, og at ’beton- og asfaltbelægning overalt er i meget dårlig stand’. Fremtiden for Aarhus rutebilstation er endnu uvis, og der vil endnu gå mere end en måned, før der kommer nyt i sagen.

OGSÅ VÆRD AT LÆSE
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først

Hvis der er blevet råbt ulven kommer i 30-40
så er det ikke overraskende at man holder op med at høre efter.
Det kan jo ikke seriøst i 1985 have været i alvorlig risiko for kollaps og så stadig stå den dag idag.

  • 0
  • 0

Det kan jo ikke seriøst i 1985 have været i alvorlig risiko for kollaps og så stadig stå den dag idag.


Det er så heller ikke det der står i artiklen:

I en rapport fra 1985 fremgår det, at der ’overalt er konstateret utætheder’, og at ’beton- og asfaltbelægning overalt er i meget dårlig stand’.

Men de har modtaget 14 advarelser i alt... Som offentlig myndighed kan man ikke bare overhøre sådanne advarelser uden at undersøge om der er hold i dem...

  • 1
  • 0
Bidrag med din viden – log ind og deltag i debatten