Vores forskellige abonnementer

Teknologiens Mediehus har en række abonnementsprodukter, der er målrettet henholdsvis det professionelle behov og den mere brede interesse for at følge med i den teknologiske udvikling og dennes betydning for samfundet. Du kan også vælge, om du vil have vores avis sendt hjem eller blot ønsker en digital adgang.

AVIS: Ingeniøren leveres mellem fredag og søndag. Avisen dækker hele det teknologiske felt og har også et naturvidenskabeligt fokus. Abonnnement på Ingeniøren inkluderer adgang til PLUS-indhold på Ing.dk og adgang til e-avisen.
Bestil her

PLUS: Ingeniøren Plus giver adgang til lukket indhold på ing.dk og Version2, herunder også de artikler, der har været bragt i den trykte avis. Fokus er teknologiudviklingen og dens rolle i samfundet. Som PLUS-abonnent har du også fri adgang til e-avisen på ing.dk samt fri adgang til vores app, Ingeniøren. I vores app kan du læse og lytte til e-avisen. PLUS-abonnenter kan desuden til personligt brug læse op til 6 PRO-artikler om måneden, dog max 1 artikel pr. PRO-medie.


TECH MANAGEMENT: Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital teknologisk forandringstid. Bestil abonnement her

PRO: Mediehuset har flere forskellige digitale PRO-medier, som giver dig indblik i udvalgte brancher og formidler erfaringer fra professionelle til professionelle.
Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her

Virksomhedsabonnement

Vi tilbyder skræddersyede virksomhedsløsninger på både PRO og PLUS-abonnement. Kontakt abonnementssalg og få et tilbud på email pro@ing.dk eller telefon 2194 1974.

Er du IDA-medlem?
Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold, e-avisen og vores app Ingeniøren. Derudover får du månedligt et klippekort med 6 klip, som du kan bruge på at låse PRO-artikler op med. Som IDA-medlem kan du også vælge mellem fri adgang til DataTech eller Tech Management.
Læs mere om dine fordele som IDA-medlem samt, hvordan du bruger dem her.

Du kan også kontakte abonnementservice på abonnement@ing.dk eller på telefon 7026 5375. Vores åbningstider er:

Mandag - Torsdag 9:00 - 16:00 Fredag 9:00 - 14:30