Abonnementstyper

Vores forskellige abonnementer

Teknologiens Mediehus har en række abonnementsprodukter, der er målrettet henholdsvis det professionelle behov og den mere brede interesse for at følge med i den teknologiske udvikling og dennes betydning for samfundet. Du kan også vælge, om du vil have vores avis sendt hjem eller blot ønsker en digital adgang.

Illustration: Abonnementstyper.

PLUS m. AVIS

Ingeniøren leveres mellem fredag og søndag. Avisen dækker hele det teknologiske felt og har også et naturvidenskabeligt fokus. Abonnement på Ingeniøren inkluderer adgang til PLUS-indhold på Ing.dk, Version2.dk og adgang til e-avisen.

Du kan bestille PLUS adgang inklusiv fysisk avis her.

PLUS

Ingeniøren Plus giver adgang til PLUS-indhold på Ing.dk og Version2, herunder også de artikler, der har været bragt i den trykte avis. Fokus er teknologiudviklingen og dens rolle i samfundet. Som PLUS-abonnent har du også fri adgang til e-avisen på Ing.dk samt fri adgang til vores app, Ingeniøren. I vores app kan du læse og lytte til e-avisen. PLUS-abonnenter får desuden et månedligt klippekort med 6 klip, som giver dig mulighed for at låse PRO-artikler op.
- Læs mere om hvordan, du kan bruge dine 6 klip her.
- Bestil PLUS-abonnement her.
- Hent Ingeniørens app på App Store eller Google Play.

PRO

Mediehuset har flere forskellige digitale PRO-medier, som giver dig indblik i udvalgte brancher og formidler erfaringer fra professionelle til professionelle.
Få 3 ugers gratis og uforpligtende prøveabonnement her.

TECH MANAGEMENT

Tech Management er Ingeniørens ledelsesmedie, som sætter fokus på ledelse, projektstyring og strategi i en digital teknologisk forandringstid. Bestil abonnement her.

Virksomhedsabonnement

Vi tilbyder skræddersyede virksomhedsløsninger på både PRO og PLUS-abonnement. Kontakt abonnementssalg og få et tilbud på email pro@ing.dk eller telefon 2194 1974.

Er du IDA-medlem?
Som IDA-medlem har du gratis adgang til PLUS-indhold, e-avisen og vores app Ingeniøren. Derudover får du månedligt et klippekort med 6 klip, som du kan bruge på at låse PRO-artikler op med. Som IDA-medlem kan du også vælge mellem fri adgang til DataTech eller Tech Management.
Læs mere om dine fordele som IDA-medlem samt, hvordan du bruger dem her.

Du kan også kontakte abonnementservice på abonnement@ing.dk eller på telefon 7026 5375. 

Vores åbningstider er:
Mandag - Torsdag: 10:00 - 16:00 
Fredag: 10:00 - 14:30