Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Abonnementsvilkår

Du kan tegne abonnement på Nyhedsmagasinet Ingeniøren. Abonnementet inkluderer:

  • Levering af Nyhedsmagasinet Ingeniøren
  • Teknologiens Mediehus' magasiner
  • Adgang til avisarkivet på ing.dk

Levering af Nyhedsmagasinet Ingeniøren
Nyhedsmagasinet Ingeniøren udkommer hver fredag med pauser omkring skoleferier (undtaget vinterferien) og på helligdage, der falder om fredagen.

Avisen leveres på udgivelsesdagen via Bladkompagniet. Enkelte steder i Danmark må der dog påregnes en længere leveringstid. Avisen regnes først som udebleven, hvis den ikke er nået frem søndag klokken 18.

Levering af Nyhedsmagasinet Ingeniøren i udlandet
For udlandsabonnenter må der påregnes en længere leveringstid på avisen, alt afhængig af, hvor i verden den skal leveres. Der er også mulighed for at få den elektroniske udgave af avisen på udgivelsesdagen ved at downloade den på ing.dk.

Ekstra portoomkostninger
Der opkræves et ekstra portotillæg, hvis avisen skal leveres til udlandet. Det afregnes sammen med abonnementsopkrævningen.

  • Danmark (inkluderet i abonnementsprisen)
  • Norden DKR. 1.200,- (12 måneder)
  • Europa DKR. 1.200,- (12 måneder)
  • Øvrige udland DKR. 1.980,- (12 måneder)

Omadressering af Nyhedsmagasinet Ingeniøren
Skal du på ferie eller flytte, kan du naturligvis altid få omadresseret avisen. Er du medlem af IDA og har meddelt din flytning her, vil avisen automatisk blive flyttet.

Er du ikke medlem af IDA, eller skal have omadresseret avisen for en periode, bedes du kontakte os direkte på telefon 70 26 53 75. Omadresseringen er gratis i Danmark. Ved flytning til udlandet, vil der blive pålagt en ekstra portoomkostning.

Reklamation
Hvis din avis udebliver, eftersender vi gerne det/de manglende eksemplar(er). Du kan reklamere over en manglende avis, hvis den ikke er kommet frem inden søndag kl. 18.00. Du kan klage over leveringen på http://ing.dk/abonnement/kontakt, på mail til abonnement@ing.dk eller du kan ringe til vores abonnementsservice på telefon 70 26 53 75.

Brug af ing.dk
Har du nogle spørgsmål eller problemer med at bruge de services, som du kan gøre brug af på ing.dk som abonnement, er du velkommen til at kontakte os på websupport@ing.dk.

Abonnementsopkrævning
Betaling sker pr. giro. Opkrævning foretages i starten af måneden og fremsendes senest 2 dage før periodens start. Betaling kan også ske via Betalingsservice (BS), så du slipper for girokort og andet besvær. Du kan tilmelde dig Betalingsservice direkte på http://ing.dk/abonnement/pbs, eller tilmelde dig via din netbank og de koder, der er på girokortet.

Opsigelse af dit abonnement
Abonnementet kan til enhver tid opsiges mundtligt eller skriftlig ved henvendelse til Ingeniørens abonnementsservice. Et abonnement opsiges ikke automatisk, hvis du undlader at betale en opkrævning for en ny periode.

Ved opsigelse efter abonnementsperiodens udløb, sendes en slutopgørelse til afregning for antal leverede aviser i perioden mellem udløbsdato og opsigelsesdato.

Du kan ikke fortryde dit abonnement, men såfremt der er mere end seks måneder tilbage af abonnementet, refunderes betalingen svarende til de ikke leverede aviser.