Webinar: Lær hvordan simulerings-apps effektiviserer R&D ressourcer

Opret en gratis Insights-profil hos Ingeniøren og få direkte og nem adgang til whitepapers, webinarer og e-magasiner.
Webinar: Webinar: Lær hvordan simulerings-apps effektiviserer R&D ressourcer
Når du tilgår dette materiale, accepterer du, at sponsoren af materialet kan kontakte dig på din oplyste e-mailadresse og telefonnummer med markedsføring af ydelser, der relaterer sig til emnet, som materialet omhandler.
LoginOpret bruger

I dette webinar vil Tore Findsen fra Resolvent og Thure Ralfs fra Comsol forklare hvordan avancerede simuleringsmodeller kan gøres til brugervenlige apps og fremme vidensdeling.

Se webinaret nu

Effektiv udnyttelse af virtuelle prototyper betyder at R&D afdelingens simuleringseksperter kan blive overbebyrdede med hvad-nu-hvis simuleringer. Udover en ineffektiv udnyttelse af R&D ressourcerne opstår der let fejl i kommunikationen, som yderligere kan forsinke et projekt.

Ved at gøre modellerne bag de virtuelle prototyper tilgængeligt og brugbare for ikke-simuleringseksperter kan man sikre en effektiv vidensdeling, og at den præcise opstilling af modellen foretages af den der skal bruge resultatet.

Det får du ud af webinaret:

  • Se hvor let det er at gøre avancerede simuleringsmodeller til brugervenlige apps
  • Se hvordan man effektivt kan dele viden og sikre effektiv udnyttelse af R&D ressourcer
  • Se Resolvent præsentere en app, som har gjort deres kunde i stand til at udføre hvad-nu-hvis eksperimenter, uden selv at have simuleringserfaring

På webinaret vil du møde:

Tore Findsen, M.Sc. Mech. Eng., Partner i Resolvent og specialist i multifysiske simuleringer af akustiske, termiske og mekaniske systemer, CAD, Statistisk databehandling og programmering.

Thure Ralfs, Civilingeniør og direktør i COMSOL, vil præsentere de muligheder, som multifysik-software tilbyder, og hvordan den virker i praksis.

Elias Lundström, vært, Ingeniøren.