Transport

Injicering skal stabilisere undergrunden ved Nørrebro Station

Samme teknik, der blev brugt til at rette Londons berømte klokketårn op, skal stabilisere den jord, der natten til onsdag satte sig under metrobyggeri på Nørrebro.

21. aug 2014

Hver bycykel kører mindre end én tur om dagen

Siden marts har københavnerne haft 250 interaktive bycykler til rådighed, som på trods af både reklamer og kampagnepris kun bliver brugt ganske lidt.

21. aug 2014 2

Politikere: Vi vælger ny bycykel med bind for øjnene

De borgerlige partier i København er dybt utilfredse med beslutningen om at poste 40 millioner kroner i interaktive el-bycykler. »Man er gået gimmick-amok,« lyder en af kommentarerne.

21. aug 2014 10

Schweiziske ingeniører skal afsige endelig dom over IC4

DSB har bedt ingeniørfirmaet Prose og de schweiziske statsbaner om at foretage ekspertundersøgelsen, der skal afgøre IC4-togenes fremtid.

21. aug 2014 20

Metro-formand frasiger sig ansvar for forsinkelser

Ingen har skylden for de milliarddyre forsinkelser på metrobyggeriet, lyder det fra metro-formand. Men regningen kan havne hos hovedstadens skatteydere.

21. aug 2014 via Berlingske 1

Cityringen syv måneder forsinket og 1,2 milliarder kr. dyrere

Efter ny tidsplan fra metroentreprenøren slår Metroselskabet nu fast, at anlægslovens tidsplan og budget ikke længere holder.

20. aug 2014 5

Folketinget skal forhandle med DSB uden at kende IC4's endelige skæbne

Uafhængige eksperter fælder først dom over IC4, efter at kontraktforhandlingerne mellem staten og DSB skal være afsluttet. 'En umulig situation,' siger Enhedslistens transportordfører.

20. aug 2014 3

Endelig ligger det fast: Københavnerne får deres interaktive el-bycykler

Trods modstand fra flere partier er flertallet på plads, når Borgerrepræsentationen torsdag går til afstemning for at bevilge 40 millioner kroner til kontroversielt bycykel-projekt.

20. aug 2014 9

Aflejringer fra istiden strømmede ind i metroboring

Et hulrum 20 meter under jordoverfladen gør, at metroentreprenøren må pøse beton ned i afværgeboringer uden for sekantpælevæggene til den kommende Nørrebro Station.

20. aug 2014 9

51 evakueret efter jordskred ved metrobyggeri

Politiet har evakueret tre opgange på Nørrebro efter anmodning fra Metroselskabet.

20. aug 2014 via Jyllands-Posten 2