Mobil

Hjælp os med at hjælpe politiet: Sådan stopper vi mobiltelefoner i fængslerne

Det kan da ikke være så svært at forhindre indsatte i danske fængsler i at benytte mobiltelefoner – det mener i hvert fald vores læsere. Vi har plukket læsernes ideer ud og fortsætter idé-debatten.

4. feb 2016 5

Krystalklar tale på vej i danske mobiltelefoner

Inden længe er det slut med dårlig lyd i mobilsamtalerne. Flere selskaber vil nu lade kunder tale over 4G-netværket, og Telenor har allerede åbnet for muligheden.

25. jan 2016 4

Nu bliver din wifi-router en mobilmast

Danske mobilselskaber vil nu hverve din wifi-router i kampen mod afskærmede vinduer og netværkshuller. TDC og 3 har allerede taget teknologien i brug på testtelefoner og venter kun på mobilproducenternes godkendelse.

19. jan 2016 25

Ny teknik kan oplade mobilbatteri til 48 procent på 5 minutter

Huawei har præsenteret en ny oplader, som kan oplade mobiltelefonen overraskende hurtigt, uden at batteriet tager skade.

25. nov 2015 6

EU-mærkning af elendige mobilantenner strandet

Mærkning af antennekvaliteten i nye mobiltelefoner er blevet standset af kritiske medlemslande og en modvillig mobilindustri. I stedet igangsætter de nordiske lande egne undersøgelser af 30 mobiltelefoner.

24. nov 2015 4

Nyt smartwatch scanner huden for at genkende materialer og bevægelser

via New Scientist To amerikanske prototyper på intelligente ure scanner huden for blandt andet at registrere, hvad brugeren rører ved. Det skal gøre det muligt at bruge urene uden at røre skærmen.

11. nov 2015

Selvkørende biler stiller høje krav til 5G-netværket

Svartider på under et millisekund er det krav til fremtidens 5G-netværk, som er sværest at opfylde. Samtidig er det tilsyneladende kun selvkørende biler, der får brug for funktionen.

2. nov 2015 5

Telegiganter i 5G-kapløb: På jagt efter kortere svartider og højere båndbredde

Både standardisering og radiofrekvenser for kommende 5G-netværk er stadig på forhandlingsbordet, viste stor konference i København.

15. okt 2015 13

Her er de producenter, der er ringest til at opdatere Android

Version2 I gennemsnit er 87,7 pct. af Android-enheder sårbare i forhold til mindst én af 11 kendte sikkerhedshuller, dokumenterer forskere fra britiske Cambridge.

15. okt 2015

Regioner: Vi skal bruge ny infrastruktur til at udvikle Danmark uden for København

Danske Regioner mener, at regeringen investerer for lidt i bredbånd og veje, og at der skal gøres en målrettet indsats for at sikre flere job i kyst- og landområder.

14. okt 2015 2