Karriere

Tillidsmand om udflytning af statsjob: »Folk er usikre og kede af det«

Jobfinder Ingeniører i de statslige institutioner, som skal flyttes fra hovedstaden, kan se frem til mange måneders usikkerhed om, hvordan flytningen bliver effektueret. »Der er endnu mange ubesvarede spørgsmål,« fortæller Bjarke Hansen, tillidsrepræsentant i Energistyrelsen.

2. okt 2015

Pakistansk it-ingeniør skal forlade jobbet under appel-sag

Jobfinder De danske myndigheder har bedt it-ingeniør Aftab ur Rehman om at forlade sit danske job og rejse ud af landet, mens de behandler hans appelsag. Det kan tage op til fem måneder, før der kommer en afgørelse.

26. nov 2015

Nedskæringer på forskning slår igennem: DTU Miljø fyrer otte

Jobfinder De berørte medarbejdere fik i går besked om, at de kan forvente en fyreseddel om 14 dage. Årsagen er regeringens nedskæringer på forskningsområdet. Fyringer på andre DTU-institutter kan være på vej.

26. nov 2015

Drivhusdata og frisk frugt i finalen i nyt dansk startup-program

Jobfinder Vidt forskellige løsninger på globale problemer blev tirsdag eftermiddag foran et dommerpanel præsenteret i Industriens Hus. Det nystartede danske program Green Tech Challenge er kommet langt med at binde bæredygtige idéer sammen med langsigtede investeringer

26. nov 2015

Kommuner efter kritik: Vi skal nok nå at opkvalificere vores lærere

Jobfinder Kommunerne afviser anklager fra IDA og ATV om nøl. Det kræver planlægning at opkvalificere et lærerkorps og må gøres i etaper, lyder forklaringen.

26. nov 2015

Kun hver anden natur- og teknik-time i Folkeskolen har lærer med de rette kompetencer

Jobfinder På trods af politikernes om at løfte kompetencerne blandt lærerne i folkeskolen er det gået den stik modsatte vej inden for natur og teknik i 29 kommuner.

25. nov 2015

Pakistansk it-ingeniør kom i fast job - og blev udvist

Jobfinder Mens danske it-virksomheder kæmper med at skaffe kvalificeret arbejdskraft sender myndighederne en fast-ansat it-ingeniør med pakistanske rødder ud af landet. »Det hænger slet ikke sammen« , lyder det fra ingeniørens danske arbejdsgiver Per Strandvig Sørensen, CEO i AC Antennas.

24. nov 2015

Disse it- og ingeniørjob giver de største lønhop

Jobfinder 20 procent i lønstigning kan meget vel blive realitet for store ingeniørgrupper i fremtiden, viser ny amerikansk rapport. Ingeniører ansat i medicinalvarebranchen samt visse it-ingeniører kan regne med endnu mere.

24. nov 2015

Ny aftale: IDA-politikere skal have løn i millionklassen

Jobfinder Et flertal i Ingeniørforeningens repræsentantskab besluttede lørdag, at også næstformanden og formanden for AR fremover skal have fast løn i millionklassen for deres arbejde. Mindretallet frygter pamperi og advarer om, at det udhuler frivilligheden i IDA.

23. nov 2015

Sådan styrer Lego sine projekter

Jobfinder Læs om Legos nye proces for porteføljestyring og lær, hvordan du høster gevinsten i forandringsprojekter i Ingeniørens nyeste nummer af Insight projektværktøjer.

23. nov 2015