Karriere

Er du studerende? Hjælp Ingeniøren og vind gavekort på 5.000 kroner.

Deltag i Ingeniørens undersøgelse om ingeniørstuderendes holdning til de største danske ingeniørarbejdspladser og vær med i lodtrækningen om gavekort på op til 5.000 kroner.

4. feb 2014 2

Sådan får du et mere magtneutralt storrumskontor

Jobfinder Det nødvendigt at rydde ud i magtmarkørerne for at skabe et fællesrum, hvor alle er lige. Ekspert kommer her med syv bud på et mere magtneutralt storrumskontor.

26. feb 2014

Hun fik mod til at træffe upopulære beslutninger

Jobfinder For fem år siden afsluttede ingeniør Marianne Andersen sin Executive MBA. Det gav mod til at udfordre normer, strategier og selvforståelse og har gjort hendes arbejde mere spændende.

16. apr 2014

Nettet har forandret vores måde at blive klogere på

Jobfinder I dag er kursisterne ofte bedre forberedt, når de mødes. Til gengæld ønsker de et større individuelt fokus på selv kurserne, lyder det fra en udbyder, som her giver sit bud på tre hovedtendenser på kursusmarkedet.

16. apr 2014

USA får brug for over en million nye oliearbejdere inden 2020

Oilebranchen i USA er i vækst, og det betyder 1,3 millioner nye amerikanske job frem mod 2020.

15. apr 2014 9

»MBA lærte mig at tale magtens sprog«

Jobfinder Evnen til at tale magtens sprog har været altafgørende for virksomhedsrådgiver Soulaima Gouranis internationale kometkarriere. En disciplin, hun lærte som MBA-studerende, og som hun i dag behersker til fingerspidserne – næsten.

15. apr 2014

Få HR-chefernes bud på, hvordan du opfylder lederdrømmen

Jobfinder Har du en spirende leder i maven? Så læs her, hvad HR-cheferne fra tre store ingeniørtunge virksomheder anbefaler, at studerende gør for at forberede sig til lederrollen.

15. apr 2014

»Sejt at få lov at arbejde med droner«

Jobfinder Nyuddannede Miriam Nærum søgte uopfordret hos det rådgivende ingeniørfirma Niras, da hun hørte, at de havde åbnet Danmarks første dronelufthavn. Nu skal hun være med til at udvikle området i virksomheden

14. apr 2014

De mest troværdige undervisere er firmaets egne folk

Jobfinder Projektledelse hos Niras handler om værdigrundlag og kultur. Derfor er det mest troværdigt, hvis underviserne er interne folk, som kan formidle den særlige ånd, mener udviklingschefen.

14. apr 2014

Virksomheder jager ingeniørdimittender

Jobfinder Der var tydelig rift om de unge ingeniørdimittender på dette års erhvervsmesse på DTU, der sluttede i går.

11. apr 2014