Karriere

Mød ingeniøren bag en dansk verdenspremiere

Jobfinder Charlotte Riis får bakterier til at æde forureningen ud af giftgrunde. Nu er hun i spil til titlen som Danmarks sejeste ingeniør.

31. okt 2014

Topsøe-direktør: »Jeg er imponeret over medarbejdernes loyalitet«

Jobfinder Lars Martiny, direktør for det højprofilerede Haldor Topsøe-datter­selskab Fuel Cell, har genplaceret 19 ud af 50 ingeniører efter lukningen.

31. okt 2014

Sådan besvarer du spørgsmålet: Hvorfor skal vi ansætte netop dig?

Jobfinder Du slipper sjældent for at skulle forklare, hvorfor virksomheden skal vælge netop dig til jobbet. Her er seks råd til, hvordan du stykker dit svar sammen til samtalen.

30. okt 2014

Mød ingeniøren, der gerne vil reformere politik

Jobfinder 29-årige David Hansen, finalist til titlen som Danmarks sejeste ingeniør, rådgiver virksomheder om at udnytte deres skaber-potentiale og er formand for Det Danske Spejderkorps.

30. okt 2014

Jobannoncer på engelsk skyder forbi målet

Jobfinder Når stillingsopslag er på engelsk, risikerer virksomheder, at danske ingeniører holder sig væk, mener headhunter. Men kan der rekrutteres nok med jobopslag på dansk?

29. okt 2014

Nu møder Danmark Engineer the future

Jobfinder Med en bølge af film og autentiske historier om ingeniører vil Engineer the future fra i dag nå ud til hele befolkningen.

29. okt 2014

Ti ord, du aldrig skal bruge om dig selv i dit CV

Jobfinder Legende, generøs og ydmyg er mellem de ord, som kan dømme dig hurtigere end et blink med øjet, hvis du skriver dem i CV'et.

28. okt 2014

Snigpremiere på ny film om ingeniører

Jobfinder I morgen onsdag brager Engineer the future ud til hele Danmark. Ingeniørens læsere kan dog allerede i dag se den første af tre små ingeniørfilm her.

28. okt 2014

Mød ingeniøren, der bygger bro til arkitekturen

Jobfinder Som ledende ingeniør hos Henning Larsen Architects forsøger Jakob Strømann-Andersen at koble ingeniørfaget med arkitekturen og teknologien. Han er den første finalist til titlen som Danmarks sejeste ingeniør.

27. okt 2014

Ugens jobtilbud: Sæt skik på Christiansborg

Jobfinder Er du erfaren ingeniør, skulle du måske tjekke, om et jobtilbud i magtens centrum er noget for dig. Der er også gode muligheder for nyuddannede ingeniører på jobfinder.dk i denne uge.

27. okt 2014