Karriere

Han blev kåret af kollegerne

Jobfinder For tredje år i træk har medarbejdere stemt om hvilke kolleger, der fortjener at blive hædret til den årlige Rambøll Award. Projektdirektør Lars Hansen fik prisen for en særlig indsats.

14. apr 2015

»Jeg er kommet for at fortælle jer om tarmen«

Jobfinder 1.U på Borupgaard Gymnasium har fået besøg af biotekingeniør Louise Nissen-Schmidt. Som IDA-ambassadør holder hun oplæg for gymnasieelever, og for 1.U er hendes oplæg om tarmens betydning for menneskers sundhed et kærkomment afbræk fra tavleundervisningen.

26. mar 2015

Sådan bliver du en god leder for dine gamle kolleger

Jobfinder Interne forfremmelser er ikke altid uden problemer. De forbi­gåede skumler, og der bliver pludselig stille, når du sætter dig ved frokostbordet. Læs her, hvad du og din arbejdsplads skal være opmærksomme på, når du skifter rolle.

25. mar 2015

Ingeniørerne siger ja til OK15

Jobfinder IDA-medlemmerne i det offentlige har stemt ja til de overenskomstaftaler, som Ingeniørforeningen har forhandlet på plads med de offentlige arbejdsgivere, og som dikterer lønstigningstakten frem til 2017.

17. apr 2015

»Hvorfor er det kun arkitekterne, der får ros?«

Jobfinder Ingeniører er alt for beskedne og burde tage ved lære af arkitekterne, mener ingeniør Kasper Køppen, der bevæger sig i grænselandet mellem kunst og byggeri.

17. apr 2015

Orbicon: Medarbejderfordobling og udland venter forude

Jobfinder Orbicon har i 2014 leveret sit bedste årsresultat i mere end 15 år, og frem mod 2018 satser virksomheden benhårdt på vækst: Antallet af medarbejdere fordobles og den internationale forretningsandel skal vokse fra fem til 20 procent.

16. apr 2015

Se med på webinar om forretningsforståelse

Jobfinder Skærpet konkurrence fra økonomerne om retten til at bestemme kræver, at ingeniørerne bliver endnu bedre til forretningsforståelse. Hør mere og debatter selv med i gratis webinar i morgen kl. 13-14.

16. apr 2015

Karrieredilemma: Hvordan søger jeg en intern lederstilling?

Jobfinder Ingeniørforeningens karriererådgivere hjælper medlemmer, der er i tvivl om, hvordan de skal håndtere alle former for udfordringer i deres karriereliv. Karrierekonsulent Kenneth Carstensen giver her gode råd til dem, der drømmer om at træde ind på ledervejen.

16. apr 2015

Han kender den præcise bane for 9 millimeters projektilet

Jobfinder Maskiningeniør Henrik Christiansen endte med et job i Hærens Kamp og Ildstøttecenter ved en tilfældighed. I dag kender han detaljerne på de fleste våbensystemer i det danske forsvar.

15. apr 2015

»Der er ingen tilbud til børn, der har lyst til at være nørder«

Jobfinder På søndag drager seks danske børn til St. Louis, Missouri, hvor de skal deltage i First Lego League: En konkurrence, hvor de dyster med Lego Mindstorms-robotter, de selv har designet og programmeret.

14. apr 2015