Karriere

Strategiskifte hos Kemp & Lauritzen skaber 500 nye ingeniørjob

Jobfinder Teknikgiganten Kemp & Lauritzen lancerer nu et strategiskifte. I stedet for god faglighed inden for enkeltfag vil de i stedet tilbyde brede, innovative løsninger, og med den ændring er der forventning om 500 nye job i de kommende tre år.

10. feb 2015

Kald en skideballe for en skideballe

Jobfinder Mange ledere bruger den coachende ledelsesstil i de helt forkerte sammenhænge. Konsekvensen er misforståelser og i værste fald fatale fejl, mener civilingeniør og ledelsesekspert Tune Hein.

28. jan 2015

Naturvidenskaben er en knast i gymnasieforhandlinger

Jobfinder Gymnasierne skal reformeres, så risikoen for at dumpe ikke er langt højere på naturvidenskabelige fag end på de humanistiske. Men de første forhandlinger viste, at partierne er meget uenige om, hvordan problemet skal løses.

14. jan 2015

Kvindelige ingeniører skal være snedige for at begå sig

Jobfinder Trods udbredt ligestilling bokser kvinder i ingeniørverdenen med særlige udfordringer, som ikke gælder for deres mandlige kolleger. Derfor er det sundt at møde andre kvindelige ingeniører, mener tovholder på stort netværksarrangement målrettet kvinder.

26. nov 2014

Per V. Brüel fylder 100 år: Skovens søn fik smag for teknik

En af det sidste århundredes mest markante ingeniører, Per V. Brüel, fylder 100 år den 6. marts 2015.

6. mar 2015 2

Hun er inviteret indenfor i Downing Street 10

Jobfinder It-iværksætter Camilla Ley Valentin er kåret som en af de 50 mest inspirerende kvinder i Europa inden for teknologibranchen. I morgen er hun inviteret til rundbordssamtale i Downing Street 10.

5. mar 2015

»Vi leder efter dem, hvor lønnen ikke er det vigtigste«

Jobfinder Det nye graduate-program Teach First Danmark vil have ingeniør-dimittender til at begynde karrieren som folkeskolelærere i socialt belastede områder. Det kan bane vejen for en lederkarriere, lyder det fra den rekrutteringsansvarlige.

5. mar 2015

Samarbejde med jurister skal give ingeniører bedre pensioner

Jobfinder De to store pensionskasser for akademikere JØP og DIP lægger alle administrative opgave sammen. Det skal give større valgfrihed og fleksibilitet for pensionskassernes medlemmer.

4. mar 2015

Bliv ingeniør hjemme fra dagligstuen

Jobfinder Ingeniørhøjskolen på Aarhus Universitet er klar med en komplet online ingeniøruddannelse. Fra august 2015 kan du læse til elektroingeniør uden at forlade hjemmet. Målet med uddannelsen er at give en ny type studerende mulighed for at læse til ingeniør.

4. mar 2015

Sådan bliver dine møder mere effektive

Jobfinder Trækker dine møder ofte i langdrag, og har du svært ved at engagere dine medarbejdere i dem? Her er tre råd til at holde interessante og effektive møder.

3. mar 2015