Karriere

Efter Marius-sagen: Folketinget vil lempe arbejdsregler for udenlandske studerende

Jobfinder Eksempler på dygtige udenlandske studerende, der udvises for at arbejde få timer for meget ved siden af studiet, får Folketinget til at vedtage forslag om ændringer i regler for studieopholdstilladelse.

12. feb 2016

Ugens job: Flere miljø-stillinger og en flyteknisk ingeniør til Forsvaret

Jobfinder Ugens jobs spænder fra et bredt udvalg inden for energi & miljø, til spændende arbejdspladser hos DR, TV2 eller Tivoli, og en flyteknisk ingeniør til skibsbaserede helikoptere.

12. feb 2016

IDA: »Fastansattes lønfest må være røvfrustererende for de ledige«

Jobfinder Et ledigt job betyder ikke nødvendigvis et job til en ledig, lyder det fra arbejdsgivere, a-kasse og fagforening, som ikke vil aflyse ingeniørmanglen trods frustration blandt ledige

12. feb 2016

Her er ingeniør-jobbet, som Tivoli kæmper med at få besat

Jobfinder Siden efteråret har Tivoli forgæves været på jagt efter ingeniører til dette job. Det kan stadig nå at blive dit.

11. feb 2016

Det bør du forberede dig på inden MUS-samtalen

Jobfinder Stiller du dig selv disse tre spørgsmål forud for MUS-samtalen, stiger sandsynligheden for, at du kan opnå aftaler med din leder, der sikrer dig faglig udvikling

11. feb 2016

Hvordan vil du skabe plads til en flygtning på din arbejdsplads?

Jobfinder Hvilke midler skal i brug for at få flere flygtninge i beskæftigelse? Og findes der overhovedet egnede job til landets flygtninge? Arbejdsmarkedets parter mødes i dag til opstartsmøde om flygtninges jobsituation. Hvem mener du har ansvaret, og føler du dig selv forpligtet til at hjælpe?

11. feb 2016

Dong Energy giver ansatte sparket for svindel og tyveri

Jobfinder Otte personalesager om tyveri og svindel med økonomi i 2015 er en bitter rekord for Dong Energy. »Med næsten 7.000 ansatte er den slags sager svære at undgå,« siger topchefen.

10. feb 2016

Norske virksomheder afblæser ingeniørmanglen

Jobfinder Norges arbejdsmarked for ingeniører ændrer sig markant i øjeblikket: ledigheden stiger. Oliebranchen, som tidligere kæmpede med at finde medarbejdere, er nu begyndt at fyre de fastansatte.

10. feb 2016

Softwareudvikler fordoblede sin løn ved at forlade Google

Jobfinder I virksomhedernes jagt på softwareudviklere har freelancebureauer fået en vigtigere rolle. 27-årige James Knight opgav en fastansættelsen hos Google og tjener nu det dobbelte som freelancer.

9. feb 2016

Hvad er dine svagheder? Sådan svarer du til jobsamtalen

Jobfinder Hvilke svagheder kan du trygt fortælle om, og hvilke skal du holde mund med til jobsamtalen? Karriererådgiver Edith Kahlke giver fem råd til, hvordan du præsenterer dine mindre flatterende sider over for en kommende arbejdsgiver

9. feb 2016