Karriere

Kald en skideballe for en skideballe

Jobfinder Mange ledere bruger den coachende ledelsesstil i de helt forkerte sammenhænge. Konsekvensen er misforståelser og i værste fald fatale fejl, mener civilingeniør og ledelsesekspert Tune Hein.

28. jan 2015

Naturvidenskaben er en knast i gymnasieforhandlinger

Jobfinder Gymnasierne skal reformeres, så risikoen for at dumpe ikke er langt højere på naturvidenskabelige fag end på de humanistiske. Men de første forhandlinger viste, at partierne er meget uenige om, hvordan problemet skal løses.

14. jan 2015

Kvindelige ingeniører skal være snedige for at begå sig

Jobfinder Trods udbredt ligestilling bokser kvinder i ingeniørverdenen med særlige udfordringer, som ikke gælder for deres mandlige kolleger. Derfor er det sundt at møde andre kvindelige ingeniører, mener tovholder på stort netværksarrangement målrettet kvinder.

26. nov 2014

Danske ingeniører fristes af job i udlandet

Jobfinder Lysten til at høre om jobmulighederne i vores nabolande varsler om et mere internationalt ingeniørarbejdsmarked, mener IDA

28. jan 2015

Mindre rift om ingeniører i Norge

Jobfinder Over hver fjerde norske arbejdsgivere regner med, at det bliver nemt at skaffe kvalificeret ingeniørarbejdskraft fremover. Det viser ny undersøgelse fra NITO.

27. jan 2015

Disse fem medarbejdertyper giver chefen succes

Jobfinder Holdspillerne i dit team er fundamentet for effektivt samarbejde og høj produktivitet. Læs hvilke personlighedstyper, du bør jagte for at opnå resultater som leder.

27. jan 2015

Jobsamtalen begynder i receptionen

Jobfinder Forbered dig på, hvad du vil sige, når du bliver hentet i receptionen forud for en jobsamtalen, lyder opfordringen fra headhunter Emil Plaugmann fra konsulentvirksomheden Capax

26. jan 2015

Ugens job: Bliv trainee og prøvekør tre karriereveje i banebranchen

Jobfinder Nyuddannet, lederaspirant eller elektronikingeniør? Der er masser af muligheder for at søge nyt job, hvad enten du er erfaren eller nyudklækket.

26. jan 2015

IDA kræver mere i løn til offentlige ingeniører

Jobfinder Netop nu forhandles der om løn- og arbejdsvilkår for de knap 10.000 ingeniører i det offentlige. Sikring af reallønnen står øverst på IDA liste.

23. jan 2015

Små virksomheder i ulige kamp om ingeniørernes gunst

Jobfinder Manglen på ingeniører tærer særligt hårdt på konkurrenceevnen i de mindre virksomheder. Dansk Industri frygter ligefrem, at nogle af dem må lukke.

23. jan 2015