Karriere

»Jeg er kommet for at fortælle jer om tarmen«

Jobfinder 1.U på Borupgaard Gymnasium har fået besøg af biotekingeniør Louise Nissen-Schmidt. Som IDA-ambassadør holder hun oplæg for gymnasieelever, og for 1.U er hendes oplæg om tarmens betydning for menneskers sundhed et kærkomment afbræk fra tavleundervisningen.

26. mar 2015

Sådan bliver du en god leder for dine gamle kolleger

Jobfinder Interne forfremmelser er ikke altid uden problemer. De forbi­gåede skumler, og der bliver pludselig stille, når du sætter dig ved frokostbordet. Læs her, hvad du og din arbejdsplads skal være opmærksomme på, når du skifter rolle.

25. mar 2015

Ugens job: Ledige konsulentstillinger boomer

Jobfinder Ingeniører, der vil arbejde som konsulent eller rådgiver, er i høj kurs netop nu, hvor blandt andet Netcompany, PA Consulting Group og DTU har ledige stillinger.

30. mar 2015

Fra sosu-assistent til civilingeniør

Jobfinder Efter års overvejelser om at læse videre tog det blot ti minutters nedlukning af alle begrænsninger, før so­cial- og sundhedsassistent Mette Kjær Jensen valgte, at hun skulle være civilinge­niør i velfærdsteknologi.

27. mar 2015

Hvordan holder man fødderne varme i Grønland?

Jobfinder Experimentarium står bag ti undervisningsforløb til folkeskoleelever, der skal lære dem at arbejde efter ingeniørernes metoder, hvor de selv designer og konstruerer et produkt. For eksempel en isolerende skosål til brug i den grønlandske kulde.

26. mar 2015

Arbejdsgivere på jagt efter nye talenter

Jobfinder I dag og i morgen har ingeniørstuderende og virksomheder lejlighed til at se hinanden nærmere an på DSE Messen i Lyngby. Ikke siden krisen har der været så mange ledige ingeniørjob.

25. mar 2015

»Vores ingeniører skal ud og klappe kanonen«

Jobfinder Søværnets Officersskole går målrettet efter ingeniører til deres nye officersuddannelse inden for våben og elektronikteknik. »Vi har brug for folk, der taler ingeniørsproget,« lyder det fra skolen

24. mar 2015

»Jeg har aldrig bandet travlheden væk«

Jobfinder Som den første i Norden har Thomas Wenstrøm modtaget et internationalt legat til at studere blandt topledere fra hele verden på London Business School. Det har gjort ham til en hyppig gæst i afgangsterminaler verden over.

24. mar 2015

Her får du den bedste startløn

Jobfinder Som nyuddannet er den første lønseddel magisk, og en kærkommen arvtager for SU’en. Se, hvilken branche der udbetalte den højeste startløn i 2014.

23. mar 2015

Lønførende branche ramt af den faldende oliepris

Jobfinder Med en oliepris i frit fald må de højtlønnede ansatte i råstofbranchen leve med en usikkerhed i ansættelsen. De ugunstige tider skulle dog ikke påvirke startlønnen for ingeniører i særlig grad.

23. mar 2015