Fejl

  • Filen temporary://filerOTavv kunne ikke kopieres fordi destinationsmappen ikke er korrekt indstillet. Det kan skyldes et problem med fil- eller mappetilladelserne. Mere information er tilgængelig i system-loggen.

Karriere

Vær med til en hel dag med projektledelse

Igen i år inviterer Mediehuset Ingeniøren til en hel dag med projektlederinspiration og -netværk.

21. aug 2014

Hun opbyggede et nyt marked i Qatar

Jobfinder 29-årige Mette Christensen, kundeansvarlig for grundvand og geoscience i Cowi, bruger bl.a. sin fritid som lektiehjælper i Røde Kors og som frivillig for Røde Kors i Georgien. Er hun Danmarks sejeste ingeniør?

18. sep 2014

Ingeniøren lancerer nyt magasin for ledere

Jobfinder Ingeniøren udgiver i dag e-magasinet Management Insight, der giver inspiration og værktøjer til ledere med teknologisk baggrund. Første udgave videregiver gode råd om innovation fra nogle af de bedste inden for feltet.

17. sep 2014

Mainframe-specialist: »Vi er ikke en flok afkoblede it-nørder«

Jobfinder Hvad får en 28-årig it-entusiast til at gøre karriere inden for en it-platform, der af kritikere betragtes som dybt forældet? For Henrik Rasmussen handler det om at arbejde med hjertet i den finansielle sektor.

17. sep 2014

Mød ingeniøren, der skaber bedre surfer-bølger

Jobfinder Der står en ingeniør bag: Hvad stiller man op som by, når en havneudbygning ødelægger bølgerne for den vigtige surfturisme? Cowi-ingeniør Christian Helledie skabte nye bølger - inde i havnen.

16. sep 2014

Rambøll-chef: »Noget så simpelt som præcis kommunikation kan være umuligt«

Jobfinder De største udfordringer i et projekt skyldes ofte forskellige definitioner af ’præcis kommunikation’, mener John Flemming Jensen, der blandt andet står for projektledelse i Indien og Kina.

15. sep 2014

Så kom forskernes bevis: Museskader giver smerter

Jobfinder Aalborg Universitet dokumenterer, at computerbrugere, der fortæller om smerter, virkelig har ondt. Men der er lang vej til anerkendelse som arbejdsskade, mener forsker

15. sep 2014

»Min vigtigste mission var at gøre danskerne stolte«

Jobfinder Pernille Gaardbo var DR’s ansvarshavende producent på Melodi Grand Prix'et. På Ingeniørens konference ’projects:across boundaries’ fortæller hun om at tilfredsstille 200 millioner seere.

12. sep 2014

Thrane-køber rykker amerikanske arbejdspladser til Danmark

Jobfinder Efter et par turbulente år er Cobham Satcom – tidligere Thrane & Thrane – parate til at hyre danske ingeniører.

12. sep 2014

Han var træt af, at andre bestemte

Jobfinder Drivkræften er at træffe alle beslutninger selv og at skabe noget fra bunden, som andre kan få glæde af, forklarer den selvstændige ingeniør Jesper Andersen.

11. sep 2014