Karriere

Ingeniør reddet fra udvisning efter Facebook-storm

Jobfinder Den pakistanske ingeniør Aftab ur Rehman, der stod til udvisning på tirsdag på grund af manglende job, fik arbejde, efter at 18.000 Facebook-brugere var blevet mobiliseret på to dage.

3. sep 2015

Dybt humoristisk, at udenlandsk navn giver jobafslag

Jobfinder Det er træls, ærgerligt og dybt humoristisk, at iranskfødt ingeniørs kvalifikationer var gode nok til en jobsamtale, da hun kaldte sig Karin Jensen i en parallelansøgning, som skulle teste, om navnet betød noget. Sådan lyder reaktionerne fra flere forskellige organisationer.

3. sep 2015

Mozhgan fik 300 afslag på ingeniørjob, men så skiftede hun navn

Jobfinder Mozhgan Gerayeli blev ikke inviteret til en eneste jobsamtale. Men da hun sendte to identiske ansøgninger, én med sit iranske navn og én som Karin Jensen, skete der noget.

3. sep 2015

18.000 danskere leder efter job til pakistansk ingeniør - vil forhindre udvisning

Jobfinder Siden i forgårs har over 18.000 mennesker delt et Facebook-opslag om en pakistansk ingeniør, der om seks dage bliver smidt ud af Danmark, hvis han ikke har fundet job. Siden da er er jobtilbuddene væltet ind.

2. sep 2015

Det er slut med at gøre projektlederen til syndebuk

Jobfinder Rådgiveren Atkins har gjort projektledelse til en decideret fagdisciplin og karrierevej. En professionalisering af faget er nødvendig for at leve op til stigende krav, lyder fra den erfarne projektleder Torsten Valentin Sommer

2. sep 2015

Sådan bliver du bedre til at tage ordet

Jobfinder Frygten for tale i større forsamlinger kan spænde ben for din karriere, men med få simple øvelser kan du lære at mestre ordet. Cand psych. Monica Tafdrup Notkin forklarer hvordan.

1. sep 2015

Derfor gør byliv dig til en mere effektiv medarbejder

Jobfinder Et pulserende byliv med hyggelige cafeer øger effektiviteten. Derfor er der brugt meget krudt på at skabe et bymiljø ved det nye kontorområde, Scanport, der ligger i Kastrup ved København.

1. sep 2015

Ugens job til eventyrlysten ingeniør med hang til havet

Jobfinder Sommerkalenderens sidste uge lakker mod enden og byder endnu engang på spændende jobopslag. Både til dem, der trives med frisk havluft og tung teknik. Og når det gælder lederområdet, er der næsten 100 jobopslag at vælge imellem.

31. aug 2015

Ny blogger: »Lange tekniske forklaringer duer ikke«

Jobfinder Ingeniørbranchens selvforståelse trænger til et serviceeftersyn, mener Ann Sophie Friis, kommunikationskonsulent og ny blogger på Engineer the future.

31. aug 2015

Her er Googles hemmelige rekrutteringsværktøj

Jobfinder Kommende programmører rekrutteres på baggrund af de søgeord, de bruger på internettet. Søgestrengen 'python lambda function list comprehension' blev indgangen til et testforløb, der endte med fast arbejde.

31. aug 2015