Karriere

Danmarks sejeste ingeniør: »Du skal turde stikke hovedet frem«

Jobfinder Som barn måtte han ikke få 'det lille kemiker-sæt' i julegave. Nu er Andreas Laustsen kåret som Danmarks sejeste ingeniør.

25. nov 2014

Danmarks sejeste ingeniør: Og vinderen er...

Jobfinder Han fik kamp til stregen, men 27-årige Andreas Laustsen er nu officielt kåret til Danmarks sejeste ingeniør.

25. nov 2014

Test dig selv: Tænker du som en ingeniør?

Jobfinder Engineer the future har udviklet en test, der afslører din evne til at tænke som en ingeniør og se potentialet. Prøv den her.

24. nov 2014

Navneforslag til Ingeniørforeningen blev diskuteret på IDA-møde

Lørdag samledes IDAs repræsentantskab til sit halvårlige, ordinære møde. Budgettet blev vedtaget uden sværdslag. Et forslag om at ændre foreningens navn mødte derimod modstand.

24. nov 2014

Ugens bedste jobtilbud? 'Ingeniør med lyst til at arbejde'

Jobfinder Der er ikke så mange dikkedarer, hvis du vil arbejde hos Jord-Miljø A/S, som søger ny mand under overskriften 'Ingeniør med lyst til at arbejde'. Novozymes er på jagt efter både forskere, projektledere og forretningsudviklere.

24. nov 2014

Minister: Endnu flere skal have direkte adgang til ingeniørstudiet

Jobfinder Oven på massiv kritik fra DI og IDA af konklusionerne i en rapport fra Danmarks Evalueringsinstitut om gymnasiereformen lover undervisningsministeren at se på, hvordan flere kan gå fra gymnasiet til en ingeniøruddannelse.

21. nov 2014

DTU-studerende om hædret miljøskraldespand: Nu skal den ud til hele Europa

Jobfinder To ingeniørstuderende er indstillet til iværksætterpris for skraldspand, som er ideel til festivaler. Nomineringen har givet dem gejst til at udvide kundekredsen.

21. nov 2014

IDA og DI er rystede over misvisende tal i gymnasiedebat

Jobfinder Det grænser til manipulation, når Evalueringsinstituttet til flere store medier fortæller, at gymnasiereformen har styrket naturvidenskaben, viser beregninger. DI og IDA frygter for de politiske konsekvenser.

20. nov 2014

Delegate vinder glade medarbejdere ved større frihed

Jobfinder Frihed, fleksible arbejdstider og lige del i frynsegoderne er ifølge IT-virksomheden Delegate opskriften på landets gladeste medarbejdere, for de er netop blevet kåret til årets Great Place to Work.

20. nov 2014

Spydspidser for nyt dansk olieeventyr søges

Jobfinder Nyt DTU-center på jagt efter sit første forskerkuld. Flair for idéudvikling og samarbejde med både erhvervsliv og andre universiteter er et af de fælles krav.

19. nov 2014