Karriere

Professor: Ingeniører ignorerer det menneskelige aspekt i ny energiteknologi

Jobfinder Teknologiske opfindelser til at mindske energi- og ressourceforbrug kan ikke stå alene. For at nytte noget skal de kombineres med forskning i ændring af forbrugernes adfærd, lyder opråbet fra professor ved Aarhus Universitet, som efterlyser mere tværfagligt samarbejde.

22. okt 2014

Sådan forhandler du med en kineser, tysker, nordmand og inder

Jobfinder Rambøll har tegnet et kort over, hvordan man skal gebærde sig i forhandlinger forskellige steder i verden.

22. okt 2014

Nu er networking et fag på skoleskemaet

Jobfinder VIA University College tilbyder networking som fag til de studerende. Ifølge netværksekspert Susie Lynge er det så vigtigt et fag, at det også vil vinde ind på ingeniøruddannelserne.

21. okt 2014

Sådan får du fingre i de eftertragtede bæredygtighedsjob

Jobfinder Der er rift om de job, der går ud på at skabe social- og miljømæssig bæredygtighed i virksomheder, men kun få bliver slået op. Her er en række råd til, hvordan du får fat på en af de eftertragtede stillinger.

21. okt 2014

Statoils 23.000 medarbejdere tjener i gennemsnit en million kr. om året

Jobfinder Ingeniører og direktører trækker lønnen op, mener tillidsmanden for virksomhedens borebisser, som tjener godt og vel det halve af den gennemsnitlige årsløn.

20. okt 2014

Fem tegn på at du handler passiv-aggressivt på dit job

Jobfinder Det er let at genkende den passiv-aggressive kollega eller chef, der siger én ting til dig og noget helt andet bag din ryg. Men kan du kende tegnene hos dig selv?

20. okt 2014

Forsker: Hybridundervisere skal lokke unge til ingeniørfaget

Jobfinder Der er brug for nytænkning, hvis flere skal lokkes til de teknisk-naturvidenskabelige uddannelser, mener adjunkt Henriette T. Holmegaard fra Københavns Universitet.

17. okt 2014

Elektronikfolk er i høj kurs

Jobfinder Experimentarium, Novo Nordisk og satellitspecialisten Cobham leder med lys og lygte efter elektronikingeniører.

17. okt 2014

»Det er logik for burhøns, at fokus på work-life-balance kommer tifold igen«

Jobfinder Fleksible rammer til at indrette arbejde og privatliv giver motiverede og glade medarbejdere, men kræver også benhårdt fokus på mål og resultater, forklarer afdelingschef i Roche Denmark.

16. okt 2014

Det skal du kunne som leder om 20 år

Jobfinder Den teknologiske udvikling går stærkt, men uden effektivt lederskab vil fremtidens teknologier ikke kunne omsættes til vækst. Tjek, hvad det kræver, at skulle lede morgendagens virksomheder.

16. okt 2014