It

Malware stjæler 225.000 Apple-konti fra iPhones med Jailbreak

Version2 KeyRaider-malware indsamler Apple ID-brugernavne og kodeord fra iPhones med Jailbreak, og holder bagefter telefonerne gidsel.

1. sep 2015

Indisk konkurrencestyrelse anklager Google for at svindle med søgeresultater

Version2 Ifølge Indiens statslige Competition Commission sorterer Google søgeresultater uretfærdigt for at fremme egne produkter og dernæst samarbejdspartneres produkter, selvom disse pga. mindre relevans burde få en lavere søgerangering.

1. sep 2015

Benhårde energikrav har presset Intels ingeniører til det yderste

Version2 Varme og strømforbrug var vigtigere end alene at forbedre ydelsen i den nye generation af Intels Core-processorer, der skal kunne bruges i ultralette pc'er.

1. sep 2015

Minister: Borgere skal ikke have indsigt i nummerplade-scanninger

Version2 Justitsminister Søren Pind (V) ønsker ikke, at borgerne skal kunne få indsigt i de oplysninger, der indsamles om dem i forbindelse med brugen af politiets kommende nummerplade-scannere.

31. aug 2015

Skat opruster for at redde kriseramt it-system til 600 mio. kr.

Version2 Skats it-organisation bliver lige nu oprustet, selvom der endnu ikke er fældet dom over, hvorvidt det er realistisk at få det kriseramte EFI-system i fuld drift.

31. aug 2015

Nu vil TDC sælge 1.000 megabit/s til private kunder

Version2 Med ny soft- og hardware vil TDC som de første i Europa tilbyde op til 1.000 megabit i sekundet gennem Coaxial-kabler til 1,3 millioner husstande. Ekspert maner til besindelse.

28. aug 2015

Skat stavnsbundet i fem år til forsinket skandalesystem

Version2 Det er for sent at slippe ud af det trekvart mia. kr. dyre it-system, som skulle have håndteret danskernes gæld til det offentlige. Efter 11 år sidder skattefolk stadig med manuelle lister.

28. aug 2015

Google satser millioner på virtual reality-spil

Version2 »VR er fremtidens spilplatform«, lyder det fra Googles. Derfor står Google Ventures nu i spidsen for en investering på knap 40 mio. kr. i de svenske virtual reality spiludviklere Resolution Games.

27. aug 2015

Facebook på vej med intelligent digital assistent i Messenger-appen

Version2 Det sociale medie følger trop med Apple, Google og Microsoft i kampen om at tilbyde brugerne intelligente digitale assistenter med almindelig sprogforståelse.

27. aug 2015

Politiet lader borgere ramt af net-hacking i stikken

Version2 Der er frit spil til at hacke en privat netforbindelse med et DDoS-angreb. Politiet igangsætter nemlig ikke en efterforskning af de kriminelle. Forbrugerrådet Tænk er skuffet.

27. aug 2015