It

Microsoft vil patruljere med Star Wars-lignende robotter

Version2 Softwaregiganten supplerer sine menneskelige sikkerhedsvagter med selvkørende robotter, der ligner en opdateret udgave af R2 D2 fra Star Wars. Robotterne skal skræmme indbrudstyve væk fra virksomhedens campus i Silicon Valley.

21. nov 2014

Selvkørende biler giver programmører etik-hovepine

Version2 Hvis selvkørende biler havner i et færdselsuheld, er det programmører, der har besluttet, om bilen skal køre ind i en cyklist for at undgå koalition. Problematikken får ikke nok opmærksomhed, siger professor.

21. nov 2014

Europol arresterer 15 unge cyberkriminelle bag malware

Version2 Razziaen skal sende et stærkt signal til især europæiske unge på kanten af loven, som udnytter fjernstyrede trojanere til blandt andet at stjæle personlige oplysninger fra borgere.

21. nov 2014

Forskere, miljøfolk og fagforeninger går sammen om at skabe grønne job

Jobfinder Bæredygtig omstilling af samfundet vil kræve flere hænder i arbejde, mener folkene bag et nyt netværk, der er gået sammen for at løse to af samfundets største udfordringer: jobskabelse og bekæmpelse af klimaforandringer.

21. nov 2014

Så er det slut med Java til NemID på offentlige hjemmesider

Version2 Inden udgangen af november kan du logge på Borger.dk eller andre offentlige hjemmesider uden at have Java installeret på din computer, lover Digitaliseringsstyrelsen.

20. nov 2014

Sundhedsstyrelsen kendte til omfattende indsamling af patientdata fra starten

Version2 Allerede fra den tidlige projektfase var Sundhedsstyrelsen klar over, at omfanget af indsamlingen af patientdata til DAMD kunne være for omfattende.

20. nov 2014

Sydbank: Login uden nøglekort er sikkert nok

Version2 NemID kender ikke forskel på store og små bogstaver i password-feltet og brugernavnet er ofte et CPR-nummer. Alligevel mener flere banker, det er sikkert nok at logge ind i netbanken uden nøglekort.

20. nov 2014

To it-direktører forlader Skat

Version2 To underdirektører stopper i Skats it-afdeling. Skat vil ikke kommentere på, om det hænger sammen med den nylige kritik fra Rigsrevisionen og myndighedens flere problemfyldte it-projekter.

19. nov 2014

New York bytter telefonbokse ud med 10.000 opkoblingspunkter til gratis wifi

Version2 Gratis internetadgang fra reklamefinansierede standere vil i 2015 begynde at præge bybilledet i New York, hvor internet med hastigheder op til 1 gigabit/s skal erstatte mønttelefonerne.

19. nov 2014

Microsoft udsender nødopdatering efter angreb mod domæneservere

Version2 Et sikkerhedshul i Kerberos-implementeringen i Windows er blevet udnyttet til at få adgang til beskyttede Windows-domæner. Opdater straks, lyder det fra Microsoft.

19. nov 2014