It

Hillary Clinton: Vi skal have globale retningslinjer for data-overvågning

Version2 Der er brug for en verdensomspændende pagt om brug og indsamling af data. Det mener USA's tidligere udenrigsminister Hillary Clinton.

29. aug 2014

Medier: Russiske myndigheder i FBI's søgelys for hackerangreb på Wall Street

Version2 Et hackerangreb på op til fem amerikanske banker stammer muligvis fra Rusland, skriver flere amerikanske medier.

29. aug 2014

Filmfolk: Teleselskaber skal betale 62 millioner kroner til film

Version2 Når film i dag bliver set via streaming, køber flere danskere en hurtig netforbindelse, og teleselskaberne tjener på filmene. Derfor bør de betale 62 millioner kroner til filmbranchen, mener Producentforeningen.

28. aug 2014

Rapport efter CSC-hack: Myndighedernes it-sikkerhed er for dårlig

Version2 Ikke blot Rigspolitiet, men også resten af den offentlige sektor, skal stramme op og blive langt bedre til at håndtere cyberangreb, konkluderer rapport oven på hackersag mod politiets it-systemer.

28. aug 2014

NemID-navnet kan tages som gidsel af Nets

Version2 Nets DanID ejer sammen med Digitaliseringsstyrelsen navnet ’NemID’. En ny løsning, der skal afløse NemID, skal derfor have Nets’ velsignelse. Det kan koste en formue at købe navnet fri, frygter kritiker.

28. aug 2014

Kun hver tredje foretrækker digital selvbetjening

Version2 Blot en ud af tre foretrækker at betjene sig selv på nettet, når vi har udeståender med det offentlige, viser stor dansk undersøgelse.

27. aug 2014

Hackere i målrettet angreb på norske energiselskaber

Version2 National sikkerhedsmyndighed advarer hele energisektoren, efter at over 50 norske virksomheder har modtaget mails med malware målrettet netop deres it-systemer.

27. aug 2014

Nej, München har ikke droppet Linux - endnu

Version2 Trods forlydender om det modsatte har München ikke droppet sin open source-software til fordel for Windows. Men hele bystyrets it-brug skal nu gås efter i sømmene.

27. aug 2014

Intel bygger verdens mindste 3G-modem

Version2 Et 3G-modem på størrelse med en amerikansk en-cent-mønt med indbygget strømforsyning skal være frontløber i Internet of Things.

27. aug 2014

Linus: Jeg vil stadig gerne have Linux på desktoppen

Version2 Linux fylder 23 år – og skaberen Linus Torvalds drømmer stadig om at få Linux bredt ud på alverdens desktop-computere.

26. aug 2014