It

Alarmcentral-app får pris for 'årets bedste brug af geodata'

Version2 Flere end 400.000 danskere har download 112-appen, som kan ringe til alarmcentralen og videresende brugerens gps-koordinater. Nu har app'en vundet Geodataprisens publikumspris i 2015.

24. apr 2015

Sådan downloader du hele din søgehistorik fra Google

Version2 Med få nemme skridt kan du downloade hele din gemte søgehistorik fra Google. Hvis du tør.

22. apr 2015

Statsrevisorer: Intern splid rammer rejsekort-brugere

Version2 Rigsrevisionen kritiserer Rejsekortet i forhold til brugervenlighed, forsinkelser og økonomi. Statsrevisorerne påpeger i den forbindelse, at 'parterne bag rejsekortet har brugt tid og kræfter på at være indbyrdes uenige frem for at løse problemerne med rejsekortet'.

21. apr 2015

Chip-chef kom til at afsløre lanceringsdato for Windows 10

Version2 AMD's direktør har ved et uheld formentligt afsløret det ikke særlig hemmelige lanceringstidspunkt for Windows 10. Så hvornår kommer Windows 10?

21. apr 2015

Open source-alternativ til Google Street View i eksplosiv vækst

Version2 Svenske Mapillary har på et år fået samlet over 12 mio. billeder ind fra gader, parker og cykelstier over hele verden kun ved hjælp af frivillige. Tjenesten er allerede større i Tyskland end Google.

21. apr 2015

Fra 2016 kan du få digital post i din almindelige mail-indbakke

Version2 Fra næste år bliver det muligt at få digital post i sin almindelige mail-indbakke. Videresendelse er nemlig en række nye funktionaliteter.

20. apr 2015

Lockheed Martin: Teknikerne knokler for at løse softwareproblemer i F-35

Kampflyproducenten arbejder stadig på at løse flere forskellige softwareproblemer i det højteknologiske F-35, mens deadline for de første operationelle kampfly nærmer sig.

20. apr 2015

Langt de fleste danske hjemmesider sporer dig ulovligt

Version2 96 ud af de 100 største danske hjemmesider lægger sporingscookies på din computer, før du overhovedet når at læse advarslerne, viser undersøgelse foretaget af Ingeniøren.

17. apr 2015

Nyhedsanalyse: Derfor bliver det ikke EU, der bryder Googles dominans

Version2 EU's stort anlagte monopolsager mod Microsoft og Intel har vist os, at teknologi og ikke retssager bestemmer, hvilke virksomheder der kan sætte sig på et marked - og beholde det.

15. apr 2015

Internt brev til Google-ansatte før EU-anklager: 'Vi har en god sag'

Version2 I et internt brev til alle Google-ansatte slår firmaets juridiske direktør fast, at selvom den kommende kritik fra EU forventes at blive hård, har søgegiganten en god sag.

15. apr 2015