It

Hvem undersøger mobilspionage i Danmark?

Version2 Afsløringerne af falske basestationer til overvågning af mobiltrafik i Norge, Sverige og Finland gør det oplagt at spørge 'hvad med Danmark?' Men det er svært at få et svar.

19. dec 2014

Rejsekort halverer dummebøder og indfører huske-app

Version2 Efter en røffel fra transportministeren har Rejsekort-selskabet i dag fremlagt sin plan for, hvordan en stribe af problemerne med rejsekortet skal løses. Planen udløser ros fra politikere.

19. dec 2014

Efterretningstjeneste: Falske mobil-basestationer kan også være brugt i Finland

Version2 Finske mobiltelefoner kan muligvis også have været mål for sporing ved hjælp af falske basestationer, lyder det fra den finske efterretningstjeneste Supo.

19. dec 2014

Hackere ødelægger højovn på tysk stålværk

Version2 Ved hjælp af målrettede e-mails til udvalgte medarbejdere fik hackere adgang til netværket på et tysk stålværk og kunne forstyrre kontrolsystemerne til produktionsanlægget.

19. dec 2014

Skats skandaleramte it-system rundede 1.092 fejl

Version2 Skat har måttet bruge 80 procent af ressourcerne til inddrivelse af gæld på at løse problemerne med it-systemet.

19. dec 2014

Kritik: Regeringen er nødt til at gribe privacy helt anderledes an

Version2 Regeringens strategi for it-sikkerhed nævner blot privatlivsbeskyttelse i et enkelt af de 27 punkter i planen. Tiden er inden til at give borgerne kontrollen, mener interesseorganisationen Dansk It.

19. dec 2014

Skatteminister vil have kulegravet skandaleramt it-system

Version2 Rigsrevisionen har kritiseret Skat, fordi it-systemet EFI endnu ikke fungerer. Nu vil skatteministeren have endevendt systemet for at få bugt med problemerne.

18. dec 2014

Svensk avis: Regeringskvarter i Stockholm kan være aflyttet

Version2 En svensk avis har fundet tegn på, at spionudstyr er opstillet i området omkring det svenske parlament. Udstyret kan potentielt bruges til at aflytte mobiltelefoner.

18. dec 2014

Norsk mobilaflytning: Sådan kan det foregå - også i Danmark

Version2 Kendskab til mobiltelefonens IMSI-nummer gør det ikke sig selv muligt at lytte med på linjen, men nummeret kan bidrage til at finde frem til målet for den egentlige aflytning, der med lidt snilde kan ske alle steder.

18. dec 2014

Sonys Google Glass-konkurrent spændes uden på dine egne briller

Version2 Sony har løftet sløret for en brille-computer, der skal give Google Glass baghjul.

18. dec 2014