It

Hardwarekrav til Windows 10 stort set uændret siden Windows 7

Version2 Microsoft har holdt hardwarekravene i ro siden lanceringen af Windows 7, og den foreløbige udmelding lyder, at der heller ikke bliver skruet væsentligt op for kravene i Windows 10.

1. okt 2014

Gratis app giver demonstranter i Hong Kong magten over deres SMS-snak

Version2 Over 100.000 mennesker i Hong Kong har downloaded en ny app kaldet FireChat, så de kan koordinere demonstrationer trods lukning af telenetværk og internet.

1. okt 2014

Vild forvirring om gigantisk sikkerhedshul i it-systemer

Version2 Sikkerhedshullet Shellshock er kun det første i en række huller, som står foran at blive opdaget i nogle af verdens mest udbredte it-systemer. Samtidig giver flere versioner af rettelser administratorerne grå hår i hovedet.

1. okt 2014

Microsoft springer Windows 9 over: Her er version 10 med startmenu

Version2 Microsoft har præsenteret sin nye udgave af Windows. Målet er hovedsageligt at få erhvervskunderne til at opgradere fra Windows 7.

1. okt 2014

Dankort-system oppe igen efter mystisk nedbrud

Version2 Dankort-systemet skulle fungere igen over hele landet. Nets har endnu ikke noget bud på, hvorfor der opstod problemer i systemet tidligere i dag.

30. sep 2014

Dankort-problemer rammer hele landet

Version2 Hele landet oplever i øjeblikket problemer i forskellig grad med at anvende Dankort-systemet, oplyser Nets.

30. sep 2014

Statens vitale it-systemer stod pivåbne trods advarsler

Version2 Sikkerhedskonsulent kunne med banal software få adgang til CSC's computere gennem en alvorlig softwarefejl, som hele verden ellers var advaret mod.

30. sep 2014

Risø bygger vandkølet supercomputer: Skal være blandt de 100 kraftigste

Version2 DTU Risø skal have en ny supercomputer, som bliver leveret i to præfabrikerede containere. Supercomputeren skal bruges til forskning i bioteknologi.

29. sep 2014

Test: Ny iPhone tåler kun halv belastning af forgængeren inden den bøjer

Version2 Et tryk på 32 kg skal der til at bøje den nye Iphone 6, viser amerikansk test. Det er markant under forgængeren, men trods alt bedre end HTC's flagskib One M8.

29. sep 2014

Passagerer risikerer at betale for meget efter rejsekort-opdatering

Version2 Nogle standere gav pludselig ikke korrekt tidspunkt ved tjek-ud efter en større opdatering af rejsekortet i weekenden. Ramte passagerer vil blive kompenseret, lover Rejsekort A/S.

29. sep 2014