It

Computerproblemer skyld i op mod en halv times spildt arbejdstid om dagen

Version2 Forældet hardware eller software, der trænger til en opdatering er blandt de største computerproblemer, som giver tabt arbejdstid følge undersøgelse.

26. jan 2015

Facebook og Instagram ramt af mørklægning

Version2 Flere sociale medietjenester har her til morgen været ramt af nedbrud. Ifølge Facebook var der ikke tale om et hackerangreb, men en konfigurationsfejl.

27. jan 2015

Udbredt system til trafikovervågning er ulovligt

Version2 En række kommuner laver intelligent trafikovervågning ved at aflæse de unikke mac-adresser fra smartphones. Men metoden er ulovlig uden samtykke, oplyser Erhvervsstyrelsen.

26. jan 2015

TDC ændrer i mailfilter efter ransomware-angreb mod kommuner

Version2 Nordfyns Kommune, der i denne uge blev ramt af ransomware, anvender en mailfilterløsning fra TDC. Nu har TDC ændret i filteret for at undgå lignende angreb.

23. jan 2015

Sådan blev kommunal antivirus snydt: En zip-fil i en zip-fil i en zip-fil

Version2 Den ransomware, der forleden ramte flere danske kommuner, sneg sig formentlig uden om kommunernes mail-filtre, fordi den var skjult i flere komprimerede filer.

23. jan 2015

Rejsekort: Her er app'en, som husker passagererne på at tjekke ud

Version2 Selskabet bag rejsekort har givet sit blå stempel til en app, der minder passagererne om at tjekke ud, og som kan oplyse om prisen på rejsen.

23. jan 2015

Nye ransomware-angreb vælter ind over Danmark

Version2 Hackere angriber tusindvis af danske mål og afkræver løsesum for at frigive vigtige filer. Ofrene er ifølge it-sikkerhedseksperter tilfældigt udvalgt.

23. jan 2015

Danske kommuner taget som gidsler i cyberangreb

Version2 Ifølge revisions- og rådgivningsfirmaet PwC er flere kommuner i denne uge blevet angrebet af it-kriminelle, der kræver løsepenge for at give kommunen adgang til egne filer.

22. jan 2015

Microsoft sigter efter en afløser til Google brillen

Version2 Microsoft vil tage augmented reality til et nyt niveau med software og en brille, der skaber illusionen af hologrammer, som kan bruges til 3D-manipulation, arbejde eller spil

22. jan 2015

NSA-direktør: Vi skulle ikke have anbefalet algoritme med potentielle bagdøre

Forskningsdirektør er dog vag i sin beskrivelse af, om NSA rent faktisk installerede og brugte bagdøre i anbefalede algoritmer. Uafhængige eksperter er ikke i tvivl om, at dette var tilfældet. De efterlyser konkrete oplysninger.

22. jan 2015 3