It

Kendt webudvikler advarer: Eliten laver web til eliten - men glemmer folket

Version2 Mange webudviklere forherliger de nyeste teknologier, men glemmer nogle helt grundlæggende principper i webudvikling, advarer en af udviklerne bag Microsofts nye Edge-browser.

28. maj 2015

Kommentar: Derfor hader it-folket valgkampen

Version2 De næste uger er der valgkamp. Altså et slags langtrukket it-projektmøde, hvor alle nye funktioner skal løses inden for samme budget og oven på den eksisterende legacy-kode, ingen tør røre ved.

28. maj 2015

Trustpilot modtager kapitalindsprøjtning på en halv milliard

Version2 Et stor britisk kapitalfond har meldt sig blandt den eksisterende kreds af investorer, som tilsammen nu skyder 504 millioner kroner i den danske startup Trustpilot.

28. maj 2015

En enkelt SMS kan crashe besked-systemet på iPhone

Version2 Med bare en tekststreng i en SMS er det muligt at crashe modtagerens besked-app og i nogle tilfælde hele telefonen. Problemet kan løses ved at skrive en SMS til afsenderen – men det er besværligt, når besked-applikationen crasher.

27. maj 2015

Windows 10 er stadig langt fra at være klar til dit skrivebord

Version2 Det begynder at lægge op til presset slutspurt for Microsoft, hvis Windows 10 skal lanceres til juli uden at skræmme almindelige Windows-brugere væk med byggerodet.

27. maj 2015

Ny anti-smartphone holder 20 dage på en opladning

Version2 Et projekt på Kickstarter vil skabe en telefon, der gør det modsatte af stort set alle andre telefoner i dag. Den er lille, let og holder 20 dage på en opladning. Og så har den kun en funktion.

26. maj 2015

Forsker efter nyopdaget svaghed: NSA kan nok lytte med på de fleste VPN-forbindelser

Version2 Diffie-Hellman algoritmen, der bliver brugt til SSL, SSH og ikke mindst VPN, er implementeret på en måde, så det med tilstrækkelig computerkraft har vist sig realistisk muligt at knække nøgler på 1024 bit og under. Der er ingen nem løsning.

26. maj 2015

Nyt sikkerhedshul i webkryptering udnytter svage primtal fra 1990'erne

Version2 USA's restriktioner på eksport af kryptering i 1990'erne spøger endnu en gang i et nyt sikkerhedshul i udbredt webkryptering.

22. maj 2015

Kopier af ulovlig patientdatabase ligger spredt hos forskere

Version2 De ulovligt indsamlede data i DAMD-databasen skal slettes, men det kan vise sig at være vanskeligt, da kopier af data fra databasen ligger hos en lang række forskere.

22. maj 2015

Apple’s iCloud-nedbrud ramte 128 millioner brugere

Version2 Torsdag oplevede 40 procent af Apple’s iCloud-brugere i syv timer, at tjenesten enten var meget langsom eller helt ude af drift. Årsagen til fejlen er endnu ukendt.

22. maj 2015