It

Facebook har bygget bombefly-lignende internet-drone

Version2 Googles balloner får konkurrence fra Facebooks solcelledrevne ubemandede fly Aquila, der skal forsyne især udviklingslande med internet via laserstråler.

31. jul 2015

Skoda-wifi kan aflyttes og kapres

Version2 Kodeordet til wifi-netværket i en Skoda står i manualen, og det er muligt at indsamle et væld af oplysninger om bilen, advarer sikkerhedsfirma.

31. jul 2015

Forskere vil bruge tv-frekvenser til ‘super-wifi’

Frekvenserne på UHF-båndet er ifølge amerikanske forskere oplagte til wifi-lignende kommunikation og skal fremover være med til at udbrede internetforbindelser til fjerne egne.

31. jul 2015 3

Googles ‘skøre’ balloner giver gratis 4G-internet til hele Sri Lanka

Version2 Som en del af Google ’Project Loon’ vil der være gratis mobilt bredbånd i hele landet.

31. jul 2015

Biometriske adfærdsdata er ny supercookie der omgår cookie-loven

Version2 Internetbrugere kan identificeres på den måde, som de trykker på tasterne på eller bevæger musen med. Metoden kan omgå Tor, VPN og andre anonymitets-tjenester.

31. jul 2015

Danske indie-udviklere arbejder på nyskabende virtual reality-spil

Version2 En lille gruppe af udviklere med kærlighed for spil og fordybende virtual reality-oplevelser kæmper i frontlinjen med at finde hoved og hale i en helt ny genre af underholdning, der har potentiale til at snyde vores hjerner mere end nogensinde.

30. jul 2015

Ny hukommelsesteknologi er 1.000 gange hurtigere end flash

Version2 En ny hukommelsesteknologi giver flash baghjul både på hastighed og levetid. I første omgang kan den bruges til hurtig cache.

29. jul 2015

10 ting du skal vide om Windows 10

Version2 Skal du opgradere til Windows 10 eller ej? Er du Windows-bruger, har du nu muligheden for at opgradere, men er det besværet værd?

29. jul 2015

Følsomme patientdata, der skulle have været slettet, ligger stadig gemt i SQL-databaser

Version2 Ulovligt indsamlede patientdata fra den omstridte DAMD-database er stadig at finde i kopier i parallelle databaser til de praktiserende lægers egne journalsystemer.

28. jul 2015

Alvorligt sikkerhedshul rammer 950 mio. Android-enheder

Version2 En MMS-besked kan bruges til at installere malware på en Android-telefon, uden brugeren behøver at åbne beskeden.

28. jul 2015