It

Overvågningskamera til hjemmet kører videre, selvom du slukker det

Version2 Et hjemme-overvågningskamera fra det Google-ejede IoT-firma Nest fortsætter ufortrødent med at bruge den samme mængde strøm, selvom det slås fra i app’en, viser en teardown. Nest forsikrer, at optagelserne ikke udveksles med skyen, når kameraet er ‘slukket’.

27. nov 2015

Android-telefoner er fyldt med sikkerhedshuller

Version2 Selv om telefonproducenterne kender til sikkerhedshuller i Android, går der ofte lang tid, før de bliver lukket, hvis det overhovedet sker.

27. nov 2015

Links til sociale medier topper listen over ‘retten til at blive glemt’-forespørgsler

Version2 Facebook, Twitter og Youtube ligger øverst på listen over sites, hvis indhold flest europæere ønsker at fjerne deres online-referencer til, viser nye tal over forespørgsler under ‘retten til at blive glem’ fra Google.

26. nov 2015

TDC eller Fullrate chikanerer kunder, der opsiger deres internetopkobling

Version2 Hvis du opsiger et abonnement hos Fullrate og skifter til en ny udbyder, risikerer du en uge uden internet. Unfair procedure, siger teleprofessor.

26. nov 2015

Kommentar: Internet of Things er langt mere end at koble en ble på nettet

Version2 Selvom virksomhedsledere anerkender potentialet i de teknologiske landvindinger, så formår de ikke at integrere dem i virksomhederne. Det sætter en stopklods for en ellers potent udvikling.

25. nov 2015

Nørdkulturbloggen: Om at leve i et kaos af streamingtjenester

Version2 PC-browser til fjernsynet, smart-tv, spillekonsol er alt sammen måder at tilgå streamingtjensterne på. Men alt indhold ligger jo spredt hos de forskellige tjenester. Så man burde have en samlet brugerfalde med alle tjenesterne. Men så har man jo en....

25. nov 2015

Tilføjelser til Chrome skovler dine data ind i al hemmelighed

Version2 Ifølge sikkerhedsfirmaet Detectify er Chrome extensions noget djævelen har skabt, hvis man bekymrer sig om privacy.

25. nov 2015

Dine bildata er til salg - og du kan intet gøre

Enorme mængder data opsamles i nye biler og sendes til producenterne, uden at du har givet dit samtykke. Nu vil FDM have lovgivning på området, bl.a. mod videresalg.

24. nov 2015 9

Startup: Nu kan vi sende 1 Gbit/s via dine LED-pærer

Version2 Det er nu muligt at sende data over lys også uden for laboratoriet, påviser estisk firma. Inden for tre-fire år vil LED-pærer supplere wifi i hjemmet, forudser direktøren.

24. nov 2015

Teleanalytiker: Ministeren er på afveje - mangel på bredbånd er ikke et særligt udkantsproblem

Version2 At give 75 millioner om året til bredbåndsudrulning svarer til, hvad telebranchen selv investerer på 4,5 dag. Det er ikke udkantspolitik men det er symbolpolitik, påpeger teleanalytiker.

24. nov 2015