It

MasterCards vil bruge selfies til at verificere online-køb

Version2 Brug dit ansigt til at godkende dine køb online. Det er kort sagt idéen bag MasterCard ID check, som den store kreditkortvirksomhed nu ruller ud på testbasis. Dermed får fingeraftrykket til betaling konkurrence.

3. jul 2015

Arbejdsskadestyrelsen lukker ned igen: Stadig ramt af virus

Version2 Mandag blev Arbejdsskadestyrelsen ramt af malware. Trods patching findes den skadelige software stadig i systemet. Nu har styrelsen lukket systemerne ned igen.

2. jul 2015

Flash-sårbarhed sendte Arbejdsskadestyrelsen til tælling

Version2 Det var med al sandsynlighed en sårbarhed i den udbredte flash-software, der bevirkede, at Arbejdsskadestyrelsen lukkede sine systemer ned, som følge af et ransomware-angreb.

1. jul 2015

Verden kører videre: Det frygtede sekund var ikke så farligt endda

Brasilien blev hårdest ramt, da internettrafikken kortvarigt blev forstyrret, men også i Danmark kunne forstyrrelserne mærkes. Problemerne var dog ikke kritiske.

1. jul 2015 24

IBM smider enormt kriminalregister op i skyen

Version2 Nu kan alverdens politimyndigheder nemt købe sig adgang tli IBM’s analyseværktøj ‘i2 Coplink’, der indeholder mere end en milliard delte dokumenter med oplysninger om kriminelle, som betjentene kan slå op på alt fra en desktop-computer til en smartphone.

1. jul 2015

BBC offentliggør liste med artikler, der er blevet glemt af Google

Version2 Det britiske public service-medie skaber nu med egne ord ‘præcedens for andre medier’, efter det har valgt at offentliggøre en liste med alle de artikler, der indgår i fjernede søgeresultater under ‘retten til at blive glemt’.

30. jun 2015

Foreløbig aftale: Roaming bliver gratis i Europa fra 2017

Version2 Om to år kommer det tilsyneladende til at koste det samme at bruge sin smartphone til tale og data, ligegyldigt hvilket EU-land man befinder sig i. EU nåede i nat frem til en foreløbig aftale om et forbud mod roaming-afgifter.

30. jun 2015

Natten forlænges mellem 30. juni og 1. juli

Jorden roterer langsommere og langsommere. Derfor justerer man med uregelmæssige mellemrum tiden. Det sker igen i nat. It-eksperter frygter problemer.

30. jun 2015 18

Is med schweizerost? Supercomputer laver opskrifter med et twist

Ny online app giver amatørkokken adgang til IBM's supercomputer Watson. Resultaterne er af og til aparte, men altid videnskabeligt funderede, forklarer madmagasinet bag konceptet. Velkommen til cognitive cooking.

29. jun 2015

Windows 10 skal løse Microsofts app-krise

Version2 Den nye fælles platform for applikationer til Windows 10 vil dække alt fra Xbox til telefoner, og det skal løse Microsofts problem med at få udviklerne til at lave mobile Windows-apps.

29. jun 2015