Elektronik

Podcast: Sådan skaber virtuelle prototyper værdi for hele organisationen

I denne gratis podcast fortæller Thure Ralfs fra Comsol, hvordan avancerede simuleringer med få klik kan gøres tilgængelige for hele din organisation.

25. mar 2015

#WeAreNotWaiting: Mød patienterne der nægter at vente

De hacker medikovirksomhedernes apparater, koder algoritmer og bygger kunstige bugspytkirtler for at gøre livet lettere for sig selv og deres børn. Nu begynder myndighederne at lytte.

27. mar 2015 11

Leder: Medikoteknisk hacking rusker i systemet

27. mar 2015 4

Hackere skaber egne kunstige bugspytkirtler

Aktive patienter og pårørende hacker sig ind i højteknologisk diabetesudstyr for at forbedre behandlingen. En ny bevægelse udfordrer industri og myndigheder.

27. mar 2015 11

Minigeneratorer fejler stort i svensk test

Dårlig el, kort levetid og røgudvikling. Svensk test af minigeneratorer viser, at kvaliteten halter, især for de helt billige modeller.

26. mar 2015 10

DTU-forskere laver verdens hurtigste optiske chip

For første gang nogensinde er det lykkedes med en ren optisk chip at konvertere terabit/s-signaler fra en bølgelængde til en anden.

26. mar 2015 1

F-35-piloternes hjelm er hjemsøgt af falske alarmer og upålidelig data

Pilothjelmen i F-35-kampflyet, som er i spil som Danmarks næste kampfly, har ifølge en rapport fra det amerikanske forsvarsministerium alvorlige problemer, som reducerer pilotens orientering og kan være livsfarlige i kamp.

26. mar 2015 14

Minister: Ingeniørens historie om rejsekort er falsk

Magnus Heunicke går i et brev til transportudvalget i rette med Ingeniørens artikler om Rejsekorts økonomiske kvaler. En desperat minister, der snakker udenom, lyder reaktionen fra en kender af projektet.

25. mar 2015 24

Kinesere virkeliggør lysende tøjfibre

Kinesiske fysikere har lavet en prototype af lysende tøjfibre, der kan lyse blåt og gult.

25. mar 2015 4

Det amerikanske forsvar sminker tallene for F-35-kampflyet

Programkontoret bag det nye F-35-kampfly har pyntet på flyets fejlstatistik ved at ændre måden at registrere fejl på, viser ny rapport fra det amerikanske forsvarsministerium.

24. mar 2015 49