Byggeri

Se alle indlæggene fra Ingeniørens konference om fremtidens byer

Gik du glip af konferencen Urban Future? Eller vil du gerne genopleve den? Nu har du mulighed for at se en videooptagelse af hele Ingeniørens konference om fremtidens byer.

25. aug 2014

Undersøgelse: Beslag manglede på Lyngby-højhus, hvis tag blæste af

En undersøgelse bestilt af forsikringsselskabet Tryg konkluderer, at det kun to år gamle tag på Søjlehuset i Lyngby, der blæste ned i stormen sidste år, ikke var fastgjort ordentligt.

19. aug 2014

Spørg læserne: Kan støjdæmpende vinduer hjælpe metro-naboer?

8. mar 2014 8

Bedre beredskab redder tusindvis af liv fra naturkatastrofer

Antallet af mennesker, der dør eller såres i naturkatastrofer, var i 2013 det laveste i mere end ti år, viser ny rapport. Landene er blevet bedre til at forebygge potentielle katastrofer, lyder det fra Røde Kors.

20. okt 2014

Britiske ingeniører laver Happy-dans mellem Londons vildeste projekter

En hyldest til Londons mest ikoniske ingeniørværker og menneskene bag kommer frem i et videoklip hos den britiske ingeniørforening, ICE.

17. okt 2014 3

To mindre vejbroer er styrtet sammen, og flere er ustabile i Hjørring

Åerne i Nordjylland er svulmet op og skyller både underføringer og veje væk.

17. okt 2014 4

Kraftig regn forhindrer reparation af nordjysk bane

Der kommer ikke til at køre tog i Vendsyssel i dag, meddeler Banedanmark. Jorden under banedæmningen er skyllet væk tre steder på ruten, og regnen er for kraftig til, at man kan stabilisere dem.

17. okt 2014 21

Briter bygger flydende huse i oversvømmelsestruede områder

Man kan godt bygge i områder, hvor der er risiko for oversvømmelser, hvis bare man tager højde for vandmasserne. Det viser flere britiske projekter.

16. okt 2014 3

Entreprenør kæmpede forgæves mod flere fejl i varmetæpper

En designfejl hos en amerikansk leverandør af varmetæpper har forsinket rustbeskyttelsen af Storebæltsbroens kabler i næsten et år. Men ekstraregningen vil ikke ende hos bilisterne, lover entreprenør.

16. okt 2014 4

EU åbner for flere midler til Femern-forbindelsen

Danmark modtager allerede ti procent af tunnelens omkostninger i støtte, men EU-ansat antyder, at der kan være mere i vente, hvis Danmark blot søger inden februar.

16. okt 2014 via epn.dk